keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Paitavanhus

Taas saatiin miehen kanssa kuvattua yksi vanhempi neule. Malli on Kim Hargreavesin Thea. Tein neuleen linkin oikean puolimmaisen kuvan mukaisesti lyhyemmillä hihoilla ja lankana toimi kuvan mukainen beige Rowan Kid Classic. Sitä upposi neuletakkiin 350 g.


Mitä: Thea / Kim Hargreaves
Miten: Neulonta
Mistä: Rowan Kid Classic, 350 g

Ihastelen aina, miten kauniisti neuleet on näissä kirjoissa kuvattu. Kuvauspaikat ovat aina olleet uskomattoman hienoja vanhoja kartanoita, kuvausrekvisiitat, korut ja vaatteet aina niin viimeisen päälle. Tällä kertaa pidin niin kovasti kuvassa neuleen kanssa käytetystä paidasta, että lähdin etsimään itselleni jotain vastaavaa. Olinkin kovin innoissani, kun löysin HenkkaMaukalta sopivan raitapaidan - myöhemmin vasta oivalsin, että se oli tasan sama paita, jota kuvauksessa oli käytetty! :D Onpahan tyyli ainakin kohdallaan.

Napit ovat kauniit, mutta niin painavat, että hihansuut eivät tahdo pysyä ylöspäin käännettyinä. Pitäisi ommella hihansuut paikoilleen, kun vaan joskus saisi aikaiseksi.

Neulisti

15 kommenttia:

  1. Tosi nätti malli ja langan väri myöskin kiva! :) Olispa näin nättejä neuleita jossain kaupan! Itte en moista projektia uskalla vielä näillä taidoilla aloittaa.. :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos Saara ja Emma. Tykkään kovasti itsekin. Ainoa vaan, että olisin kyllä saanut tehdä ainakin yhtä kokoa pienempänä. Ehkä pitää joskus tehdä toinen samanlainen, pidemmillä hihoilla ja tyköistuvana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onpa nätti! noi napit on ihanat, varsinki tommosena kahtena nappirivinä. (onko muuten kommentointijärjestelmä muuttunu teidän blogiin ko en voi enää kommentoida muuten ko vastaamalla jonkun kommenttiin. elikkäs erillistä kommentoi-boxia ei enää ole tai siis se vilahtaa sekunnin murto-osan ja sitten katoaa.)

      Poista
    2. Kiitos, tykkään itsekin tällaisista nappiriveistä.

      Bloggerissa on tullut päivityksen myötä kaikille uusi systeemi, jossa voi nyt halutessaan vastata toisten kommentteihin suoraan. Kyllä edelleen pystyy myös yleisen kommentin jättämään, joskin siinä toiminnossa tuntuu vielä olevan korjattavaa. Minulla auttaa, kun lataa sivun uudestaan.

      Poista
    3. juups, täytyy viel kokeilla eri tietokoneita, kodin koneilla ei kummassakaan toiminut tuo uudelleenlataus :( vilahtaa vaan edelleen sen murto-osan siinä ja katoaa. Oh well, jos ei toimi ni sit vaan alan kommentomaan vastaamalla jonkun kommenttiin, jos se ei teitä haittaa? haluisin kuitenkin pysyä yhteydessä teidän ihanaan blogiin :)

      Poista
    4. Sopii hyvin, että vastailet jonkun toisen kommenttiin, jos ei kommenttiboksi toimi! On aina niin mukava saada kommentteja kättensä töistä.

      Poista
  3. Kiva kun tuonkin näytit.
    Se on tosi nätti :)
    Kiva malli !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Blogi aloitettiin syksyllä, mutta neuleita on kertynyt kaappiin jo vuosia. Koetetaan muistaa aina kuvata, kun on sopiva tilaisuus.

      Poista
  4. Tulin vastavierailulle blogiisi.. huikeita töitä sinulla täälä! Omat taidot ei moiseen riittäisi, mutta ihastelin kovasti myös noita heijastimia.. taidampa kokeilla :)

    VastaaPoista
  5. Nätti neule! Toimii tosiaan tuon paidan kanssa hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muiden paitojen kanssa en sitä osaa käyttääkään. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...