lauantai 29. lokakuuta 2011

Sukkasillaan

Sain tänään valmiiksi ensimmäiset Cookie A.:n sukkani. Lähdin heti Sock Innovation -kirjan lainattuani innoissani toteuttamaan Rick-mallia. Ja tässä tulos.


Mitä: Rick / Cookie A.
Miten: Sukkapuikot 2.5 mm
Mistä: Cascade Heritage, n. 80 g

Sukkien tekeminen oli aika hidasta, koska malli ei ole yksinkertaisin mahdollinen, joten useampi päivä tässä vierähti. Rickit vaikuttivat alkuun liian pieniltä, mutta muutaman sovituksen jälkeen tuntuivat jo venyneen sopiviksi.


Lankana käytin ihanaa Cascade Yarnsin Heritagea. Lankaa kului vajaa vyyhdillinen.Pidän langan koostumuksesta valtavasti, se tuntuu ylellisen pehmeältä käsissä - ja jaloissa, tietty! :) Langan väritys ei minusta kuitenkaan ollut paras mahdollinen näihin kuviosukkiin, vaan näyttää paljon nätimmältä sukkien pohjan sileässä neuleessa.


Lisäksi myöhään (hyvin myöhään) viime yönä valmistui se syyslomalla aloitettu juhlamekko. Ohje oli Moda-lehdestä  2/2011. Olen lopputulokseen hyvin tyytyväinen, vaikkakin monta asiaa olisi voinut tehdä paljon paremmin. Onneksi sähläilyni eivät kauheasti näy ulospäin vaan jäävät mekon sisäpuolelle. :)


Mitä: Mekko / Moda 2/2011
Miten: Ompeleminen
Mistä: Sifonki + satiini

Kankaat löytyivät Eurokankaasta. Etenkin tämä päällä oleva petroolikukkainen sifonki oli upea löytö.


Neulisti

5 kommenttia:

 1. Rick on ihananihana malli. Kauniit sukat, myös mekko on kaunis!

  -hillanen

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihana blogi löytyikin tuolta jonkun toisen listoilta. Pitääpä laittaa muistiin. Luin äsken kaikki kirjoitukset alusta lähtien. Mietin nyt tässä mikä on ihanin työ ja osallistun sitten arvontaanne.

  VastaaPoista
 3. Mekko on hyvin rakas ja pääsee varmasti usein käyttöön! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...