tiistai 18. kesäkuuta 2019

Mystinen syksy luvassa

Oletteko valmiit tämän vuoden mysteerikalisteluun? Viime syksynä ensimmäinen mysteerihuivini Shake it up oli melkoinen hitti ja olen kovasti odotellut uuden mysteerineulonnan järjestämistä.


Hummingbird on Anna Johannan mysteerihuivi syksyllä 2019. Valmistaudu siis pitämään hauskaa ja varaudu kaikkeen!


Viime vuoden tapaan ohje on pilkottu pieniin vihjeisiin. Osan neuloo helposti päivässä ja osa vie useamman päivän. Tilastotieteilijänä olen pitänyt hauskaa ja laskenut jokaisessa vihjeessä neulottavien silmukoiden tarkan määrän, jonka avulla olen arvioinut kuhunkin vihjeeseen tarvittavan ajan.

Mysteerineulonta alkaa 16.08. ja vihjeet ilmestyvät alla näkyvän aikataulun mukaisesti:

1. vihje: 16.08.
2. vihje: 17.08.
3. vihje: 18.08.
4. vihje: 20.08.
5. vihje: 21.08.
6. vihje: 22.08.
7. vihje: 28.08.
8. vihje: 31.08.
9. vihje: 02.09.
10. vihje: 05.09.
11. vihje: 09.09.
12. vihje: 13.09.

Tarvitset huiviin kolme väriä fingering-vahvuista lankaa: V1, V2 ja V3. Suosittelen valitsemaan kirkkaita värejä, joissa on hyvin kontrastia keskenään. Tässä huivissa haluat erottaa osiot toisistaan, joten en valitsisi huiviin toisiinsa sekoittuvia/liukuvia värejä. Ei siis fade-settiä tähän. Värien järjestyksestä: jos sinulla on yksi muita räikeämpi väri, valitse se V2:ksi. V1:n olisi hyvä erottua siitä kunnolla.

Päivitän 01.07. verkkokauppaani lankapaketteja huivia varten. Jos ostat lankapaketin, saat ohjeen kaupan päälle. Kauppaan on tulossa paketteja kolmella eri väriteemalla. Jokainen paketti sisältää kolme vyyhtiä Martin's Lab Merino Single -lankaa ja yksi väreistä on erityisesti tätä mysteerineulontaa varten kehitetty väri. Lankapaketit postitetaan heinäkuun aikana, jotta langat ovat varmasti ajoissa perillä. Mikäli olet tulossa Jyväskylän neulefestareille, voit valita toimitukseen 'nouto' ja voidaan sopia lankatreffit festareille.

Huivi on suuri ja siihen menee suurin osa langoista. Ohjeessa on jokaisen vihjeen jälkeen tieto, paljonko lankaa pitäisi olla vielä jäljellä, ettei sen loppumista tarvitse jännittää.

Ohjeistus on sekä suomeksi että englanniksi ja KAListelulle tulee Ravelryyn yleisen höpinäketjun lisäksi oma keskusteluketju joka vihjeestä jutusteluun. Kuvia voi Ravelryn lisäksi jakaa mieluusti myös instagramin puolella tägeillä #wwokmkal #hummingbirdmkal ja ohjeen kansikuvaa saa vapaasti käyttää.

Kuka lähtee mukaan hauskanpitoon?

2 kommenttia:

  1. Jee! Tätä odotellessa. Täydellinen ajoitus sitäpaitsi, tietää mitä shoppailee festareilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut voi myös helposti puhua auttamaan valinnoissa. ;D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...