perjantai 29. kesäkuuta 2012

Englantilainen välipala

Kävimme miehen kanssa seikkailemassa Englannissa, joten viimeisen viiden viikon aikana ei ole syntynyt kovin paljoa neulosta. Jotain pientä ehti sentään valmistuakin, nimittäin pipo vauvalle.


Mitä: Poppy / Justine Turner
Miten: Pyöröpuikko 4 mm + sukkapuikot 4 mm
Mistä: Austermann Algarve Grande, 20 g

Hauskasti resoria vaille poikittain neulottavan Poppy-pipon ohje löytyy Ravelrysta. Ohjeen vastaisesti käytin villalangan sijaan merseroitua puuvillaa, Austermannin Algarve Grandea. Ei ehkä ihan täydellisin valinta, mutta riittävän kiva pipo tuli kuitenkin. Luonnollisestikin unohdin punnita pipon ennen napin ompelemista, mutta noin 20 grammaa tähän meni.


Voi että olen muuten onnellinen omasta kodista ja Suomen kesästä! Vaikka reissussakin oli kivaa ja ikävä jäi Englantiinkin, niin on se kyllä vaan ihana päästä laittamaan ruokaa omassa keittiössä, pestä hiukset omassa suihkussa ja nukkua omassa sängyssä oman tyynyn ja peiton kanssa.


Loppuun vielä vilkaisu seuraavaan pikku projektiin, jota näpersin Kensingtonin puistossa. Olipa ihanaa kolmen viikon sateiden jälkeen päästä nauttimaan auringosta!

Terkuin Vyyhti


8 kommenttia:

  1. Tosi vänkä tuo malli ja söpö pipa! Kunpa pääsisi jo näkemään tuon varsinaisen käyttäjänsä päässä :) Tervetuloa takaisin Suomeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kovasti odotan jo itsekin, että pääsisin pukemaan näitä vaatteita omistajalleen.

      Poista
  2. Onpa sievä myssy! Hauska tuo iso nappi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nappi olikin aikamoinen murheenkryyni, en millään meinannut löytää sopivaa ja siksi tästä bloggaaminenkin viivästyi, vaikka itse pipo on muuten ollut valmiina jo pitkään. Lopulta kotoa omista nappivarastoista löytyi tuo. Se on siitä kätevä, että pipon ympärysmittaa voi vähän säätää riippuen siitä, mihin kohtaan napin ompelee. Joustinneule ei siis ole suljettua neuletta vaan nappi on kiinni liepareessa.

      Poista
  3. Hauskan mallinnen myssy, pitäisiköhän itsekin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, oli tosi kiva pieni neulepala ja itse ainakin tykkäsin, kun sai enimmäkseen käyttää pyöröpuikkoa. Minulla kyllä meni pieni hetki, ennen kuin tajusin miten lyhennetyt kierrokset neulotaan nurjalla, mutta sitten kun yhden sektorin oli saanut valmiiksi, tuli loppu nopeaan. Lisäksi pipon ilmettä saa muutettua korvaamalla napin vaikka kukkasella tai rusetilla, jos haluaa jotain vielä tyttömäisempää.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...