keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Peukalokyytiläinen

Hahaa, voitto! Toinen liftarini ja tällä kertaa lanka riitti elämän tarkoitukseen asti. Tällä kertaa huivissa on siis kaikki 42 hammasta. Malli oli vanha tuttu ja mukavan aivotonta aina-oikein-posottelua. Kätevästi tämän saaja ihasteli aiempaa liftariani ja lähes samaan hengenvetoon toisesta neuleesta väriä. Ei ollut vaikea laskea 1+1 ja pistää tätä ensin puikoille ja puikoilta joululahjasaaviin.


Mitä: Hitchhiker / Martina Behm
Miten: Pyöröpuikot 3.0 mm
Mistä: Louhittaren luolan Väinämöinen värissä Laguuni, 92 g

Kokeilin ensimmäistä kertaan Louhittaren luolan Väinämöistä. Olen aiemmin ajatellut, että se on liian karheaa lankaa minun makuuni, mutta kuitupitoisissa kokoontumisajoissa Tuulian värikylläiset lankalaarit saivat minutkin innostumaan. Ja kylläpä olin väärässä! Väinämöinen pompsahti heti suurimpien suosikkien listalle. Lanka oli ihanan ilmavaa. Se ei ennakkoluuloistani huolimatta tuntunut neuloessa yhtään liian karhealle, ei ärsyttänyt ihoa, eikä myöskään huivia kokeillessa vaikuttanut kutittavalle. Onneksi ostin sitä samantien kolme vyyhtiä. Ja ne värit... sai lankalaarien ohi kulkiessaa pidellä melkoisia lappuja silmillään, jotta malttoi olla kantamatta kokonaista korillista mukanaan kotiin


Toisinaan hyvä, etteivät ihan kaikki lue tätä blogia, niin voin sentään joitain joululahjaneuleita esitellä etukäteen. Tuskallista koettaa malttaa muiden kanssa odotella tapaninpäivään asti. Valmistuneet 2012 -sivulla on kyllä langat kerrottuna. Sieltä voi siis itse kukin lahjansaaja käydä arvuuttelemassa, mikähän noista on se minun oma. ;)

Neulisti

14 kommenttia:

 1. Ihana! Mahtava liftaaja <3 Tosi kaunis. Lanka näyttää houkuttelevalta. Olen ihaillut noita Väinämöisestä neulottuja juttuja tosi paljon, mutta tähän mennessä olen vielä pystynyt pitämään itseni kurissa. Saa nähdä kuinka kauan se enää onnistuu...Olen kanssa ajatellut että pitäisi ostaa värjäämätöntä sukkalankaa ja tyytyä vain itse värjäilyyn, mutta jos Väinämöinen kerran tuntuukin ihanalta niin pakkoa sitä varmasti on kokeilla joskus. Kyllä tämän lahjan saajan tosiaan kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan, se oli aivan ihanaa. Ja tosiaan kuvittelin etukäteen, ettei mun kädet varmaan pitäisi sen neuletuntumasta, muttei se sitten tuntunutkaan liian karhealta vaan ihanan kepeältä. :)

   Poista
 2. Aivan huikean hieno! Ja väriä myören.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjansaaja kenties tietämättään vinkkasi minulle lahjatoiveen mallia ja väriä myöten. Ja sitä oikeaa väriä saikin sitten metsästää urakalla. Onneksi löytyi hurmaava Laguuni. :)

   Poista
 3. Ihana huivi ja Tuulian langat ovat kyllä mitä parhaimpia!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana! Ja kirjakin kuuluu lemppareihin. Väinämöisessä on aivan uskomattoman ihania värisävyjä kyllä, taisinkin juuri keksiä käyttöä heräteostosvyyhdilleni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väiskissä oli juuri sopivasti värinvaihtelua tällaiseen aina-oikein-malliin.

   Poista
 5. Upea huivi ja niin minun värinen;) Pitäisi testata tuota Väinämöistä, mutta olen yrittänyt olla langanostolakossa...

  VastaaPoista
 6. Ihana liftari! Tuulian langat ovat kyllä upean värisiä! Minulla on neulottuna esikolle pitsinen kauluri, nappeja vaille vielä. Saa nähdä, kutittaako se. Se on vähän siinä ja siinä... Pohjan akkaa olen myös neulonut, ja se on ihanan pehmeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tätä pitkästi testaillut, mutta ainakaan alustavasti ei tuntunut liian kutittavalta.

   Poista
 7. Väiski on kyllä mainio lanka :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...