sunnuntai 25. elokuuta 2013

B I L E E T !

Noinkohan ihanaiset lukijat olette huomanneet, jotta meidän blogi alkaa olla jo kaksivuotias? Eikä siinä vielä kaikki, vaan myös 100 000 kävijän rajat ovat paukkumassa rikki. Syytä juhlaan siis on enemmänkin.

 
Tässä blogissa ei ole tapana jättää juhlistamatta kaikkea mahdollista jonkinsorttisella arvonnalla. Tällä kertaa ollaan kuitenkin hieman eri tavalla liikkeellä. Nyt olisi tarjolla kilpailu, johon voi osallistua kahdella tavalla:

1. Keksi, kuinka me, Vyyhti ja Neulisti, voisimme juhlistaa tätä mitä erinomaisinta tapahtumaa ja kerro ehdotuksesi kommentissa.

TAI

2. Lähetä meille kuva siitä, miten holtittomasti itse biletit blogimme 2-vuotissynttäreiden kunniaksi. Tokihan teillä kaikilla kotona on yhtä suuret juhlat kuin täälläkin?! ;)

Röyhkeästi teemme päätökset suljettujen ovien takana ja palkitsemme sitten parhaan. Voittajalla on valittavanaan toinen seuraavista palkinnoista:
 • Neulistin itse värjäämää kuitua kehräämistä varten (suomenlammasta tai merinoa)
 • Hiilikuitupuikot haluamassasi koossa sekä nukkakivi
Osallistumisaikaa kilpailuun on blogin synttäripäivään, eli 24.09.2013 asti. Reippaasti mukaan rettelöitsemään. Tähän malliin meidän lankavarastomme polkaisivat juhlat käyntiin.Vyyhti & Neulisti

14 kommenttia:

 1. Ehdotuksenani on, että otatte lankakylvyn. Kaikki langat lattialle ja sukellatte sekaan. Iholla voi tuntea lankojen pehmeyden ja silmillä niiden kauneuden, ehkäpä nenäkin haistaa aidon villan tuoksun. Onnea päiväänne!

  VastaaPoista
 2. Mä ehdottaisin rändömlankakaupparetkeä! Listaatte sopivalta etäisyydeltä kaikki lankakaupat missä ette oo koskaan käyny, ja sitten arvotte satunnaisgeneraattorilla vierailukohteen. Vaihtoehtoisesti lähdette ajamaan johonkin suuntaan ja aina risteyksessä heitätte kolikkoa kumpaan suuntaan. Kun eka kylä lankakaupan kanssa tulee vastaan, olette perillä ;) Seikkailunhenkisyyttä peliin! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kaksivuotiaalle! :) Miten olisi oman blogineuleohjeen suunnittelu ja toteutuksen julkaisu?

  VastaaPoista
 4. Onnittelut 2-vuotiaalle blogille! :) Ostakaa jotain uutta lankaa ja tehdää joku neuletyö, mitä ette ole vielä koskaan tehneet ja missä on jotain uutta opeteltavaa. :)

  VastaaPoista
 5. Esittele kaikki langat mitä sinulla ? Toi lakki on super söpö myös pikku mies. Onnea paljon.

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti lankakakun kasaaminen juhlan kunniaksi! Vois olla herkullinen. Ja kuitu kelpaa aina aloittelevalle kehrääjälle :)

  VastaaPoista
 7. Onnea kaksivuotiaalle! Syntymäpäivää kuuluu juhlistaa langalla ja kakulla, joten ehdotan, että lahjotte toisianne ihkulangoilla ja kakulla. Tuo aiemmin mainittu lankakylpy kuulosti myös toteuttamisen arvoiselta tempaukselta:)

  VastaaPoista
 8. Ootte te kyllä niin hulvattomia, että meikäläisen ehdotukset tuntuisi niin kovin vaisuilta. Mutta koska en juhlistanut bloginne synttäreitä on minun sääntöjen puitteissa jokin ehdotus teille annettava.
  Joten arvontaan mukaan tahdon tällä juhlintaehdotuksella!
  Kaksin karkuteille. Hyvää juomaa ja napostelua sekä kimppaneulontana jotain toinen toisillene.

  VastaaPoista
 9. Synttäreiden kunniaksi neulotte tietenkin villapaidat, joiden rintamuksiin kirjotte blogin kaksivuotisjuhlalogon ;)

  VastaaPoista
 10. Olette melkoisesti jo ilakoineet, joten ehdotan samanlaisen menon ja asenteen ylläpitämistä! Eli opiskelija-ajoilta tuttua ke, pe ja la - juhlimista - tietysti lankojen parissa. :-)

  VastaaPoista
 11. Hii, kävipä mielessä kun tuohon synttäriin on vielä aikaa niin oma pieni KYH voisi olla paikallaan. Tai tässä tapauksessa kai SH eli synttärihullutus. Joka päivä uusi juttu työn alle synttäreihin asti. :)

  VastaaPoista
 12. Huikean paljon onnea hienolle blogille! Ensinnäkin voisitte mielestäni helliä meitä lukoita ja tehdä top 5 katsaus blogin kaksivuotiseen historiaan, eli antakaa omille suosikeillenne vielä kerran mahdollisuuden paistatella muiden ihailussa. Lisäksi hellikää toisianne ostamalla toisillenne yhden tai pari vyyhtiä jotakin superihanaa luksuslankaa, jota voitte halailla ja ihailla kunnes löydätte sille täydellisen ohjeparin.

  VastaaPoista
 13. Anteeksi tuplapostaus, mutta tässä teille vielä inspiraatiota mikäli haluatte tehdä blogillenne synttärikakun ;) http://cakecentral.com/g/i/2277876/knitting/

  VastaaPoista
 14. Kävin jättämässä oman osallistumiseni teille sähköpostiin :) Tai tavallaan se on Unto-kissan demonstraatio synttäreiden juhlinnasta asustetutoriaalin muodossa. Mut kuitenkin, osallistuttu on. Onnea kaksivuotiaalle!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...