torstai 12. elokuuta 2021

Olki

Jos olette seuranneet tätä blogia vuosien mittaan, on varmaan käynyt selväksi, että rakastan haasteita, mitä neulomiseen tulee. Vaan joskus sitä voi suunnittelija haastaa itsensä myös suunnittelemaan jotain hirvittävän yksinkertaista.


Mitä: Olki / Oma ohje
Miten: Pyöröpuikko 3.5 ja 3.75 mm
Mistä: Colori Naturali Calypso + Artemisia,  253+120 g

Taisi olla viime syksynä, kun ihana italialainen lankavärjäri otti minuun yhteyttä, josko olisin kiinnostunut suunnittelemaan jotain hänen langoistaan. Vaihtoehtoja oli vaikka kuinka, mutta päädyin ylelliseen yhdistelmään BFL/Masham-villaa ja mohairsilkkiä. 


Langat saapuivat mitä kauneimmassa laatikossa ja inspiraatio iski välittömästi. Erityisen ihanaa oli, miten etiketeissä oli kerrottu värin nimen lisäksi, millä luonnonväreillä se oli saatu aikaan. Kukaan ei varmaan kauheasti ylläty siitä, että minä valitsin väreikseni tällaisen ihanan kaurapuuron ja vaalean silkkimohairin sitä vielä entisestään vaalentamaan.


Koska lanka oli itsessään jo ihan riittävän upeaa, se huusi parikseen jotain hyvin yksinkertaista neulemallia. Ja siitä se ajatus sitten lähti.



Olki on simppeli laatikkomallinen pusero, joka neulotaan saumattomasti ylhäältä alas. Hartiat muotoillaan lyhennetyin kerroksin ja suurin osa puserosta on ihan vaan sileää neuletta. 


Etukappaletta koristavat hentoiset pystyraidat, jotka neulotaan valepalmikoilla. Puseron huolellisen viimeistelty ilme tulee kaksinkertaisista joustimista pääntiellä, helmoissa ja hihansuissa. Niissä silmukat päätellään ompelemalla, mutta ei huolta! Ohjeen mukana tulee kuvatutoriaali päättelystä.



Tästä tuli heittämällä yksi suosikkivillapaidoistani! Hillitty ja yksinkertainen ilme takaavat puseron sopivan kaikkien vaatteiden kaveriksi ja sen rento istuvuus lämmittävine tuplaresoreineen saa minut rakastumaan siihen joka käyttökerralla uudestaan.


Tämä uusi lankatuttavuus oli niin ihana, että innostuin hankkimaan verkkokauppaankin muutaman lankapaketin, mikäli tekin haluaisitte kokeilla näitä upeita italiassa luonnonvärein värjättyjä lankoja. Lankapaketteja on vain muutamia, joten niiden kanssa kannattaa olla nopea. Mikäli tilaat lankaa puseromäärän, saat ohjeen kaupan päälle.


Olki-puseron ohjeen voi tietty ostaa myös pelkiltään ja se löytyy niin Ravelrystä, PayHipistä, Lovecraftsista kuin verkkokaupastakin.

1 kommentti:

  1. If you keep writing this kind of post then I will be very happy because this post is very good and I am very happy that I saw this post and today I am very happy to see this post, I have also written a lot of websites and blogs. . I am giving you in the link, you can see if you want. VIP Girl Bhiwadi
    Gurugram Girl Number
    IMT Manesar Girl low price
    Hyderabad Party Girl
    College Girl Gurugram
    newly married Girls Bhiwadi
    VIP girl mahipalpur
    gurugram girl number

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...