sunnuntai 19. elokuuta 2012

Vastapallo

Saimme piipadoolta vastapallona takaisin oman tunnustuksemme hieman tuunattuna. Komento kuului paljastaa top 4 to do -listaltamme. Ensimmäisenä Vyyhdin tulevaa tuotantoa.


1. Sukat lahjaksi ystävälle ihanasta harmaankirjavasta Koigu KPM:stä. Tämän projektin myötä on tullut jo opeteltua Judy's magic cast-on -aloitus sekä sukan tekeminen pyöröpuikolla varpaista varteen.


2. Minun ja miehen ikuisuusprojekti jo kahden vuoden takaa: isoisoisäni 1910-luvulla seminaarin harjoitustyönä tekemä kaappi, josta suunnittelen säilytyspaikkaa langoilleni. Jätän tarkemmat vaihekuvaukset myöhemmäksi, mutta sen voin sanoa, että matkalla on tullut vastaan jokunen mutka... Nyt ollaan kuitenkin jo lähempänä loppua kuin alkua!


3. Bolero lämmikkeeksi syksyn viimoja vastaan tällä Dropsin idealla BC Garnin Silkbloom Fino -langasta.


4. Villavaippahousuja pienelle. Langat on, ohjeita vielä ei.

Neulistin to do -listan kärjessä on oikeastaan kasa joululahjoja, mutta eihän niitä tässä sovi vielä paljastaa. Tässä siis muuta top 4:sta.


1. Puikoilla köllii tällä hetkellä yksi tilaustyö. Pitkästä aikaa tulee neulottua ihan 7veikkaa. Nämä vihreät raidat ovat kyllä ihanan väriset.

2. Takaraivossa jo polttelee Kate Daviesin Paper dolls -ohje. Ihastelin ravelryssa mahtavia Totoro- ja siiliversioita ja päätin suunnitella oman kuvan. Tai siis, tein kuvan vanhan klassikkoelokuvan pohjalta. Saatte nähdä jahka löydän sopivat langat.

3. Suunnittelin neulovani täksi talveksi villahousut. Näytin mahtavan ohjeen miehelle ja mies näytti vähän hapanta naamaa. Kysyin, mikä mättää... se raasu luuli, että meinasin käyttää niitä päällihousuina! :D

4. Viimeisenä listalla ei ole neule, vaikka touhu neulomiseen liittyykin. Minulla on tarkoituksena kartoittaa värjääjien nettikauppoja ja pitää henk. kohtaiset 'hullut päivät'. Ehkäpä, jos onnistun kartoitusaikeissani, laitan listaa tänne blogiinkin.

Koska jo laitoimme tunnustuksen tuunaamattomana eteenpäin, emme nimeä tässä ketään tiettyjä bloggaajia. Sen sijaan haastamme tunnustuksen tuunattuun versioon vastaamaan kaikki, joilla on tätä lukiessaan jalassa raidalliset sukat!

Terveisin Vyyhti & Neulisti

10 kommenttia:

 1. Vau, mitä tunnustuksia:)

  Harmaat sukat jalassa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh. Piti olla spesifi, ettei ole niin helppoa sivuuttaa.

   Poista
 2. Olipa aika kiva tunnustus. Minulla olikin aikeissa kirjoittaa jokin tämän tyylinen postaus blogiini, mutta nyt on varmaan pakko, kun sattui raidalliset sukat aamulla jalkaan:)


  VastaaPoista
 3. Hyviä suunnitelmia, I say :) Vyyhti: Ootan innolla, et laitat kuvamatskuu tosta kunnioitettavasta kaapista valmiina, niin upee jo nyt. Mulle iski harmaa Koigu-kateus... Neulisti: Mun mielestä ne kirkkaanpunaset villahousut on vieläkin kyl ihan kuningasidea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vielä makustelen sitä väriä. :) Ei ainakaan mitään mustia voi tehdä, kun niistä ei näy ne kaikki hienot yksityiskohdat.

   Poista
 4. Hei, jee, kiva kun näin nopeasti otitte kopin! :D Mukavia suunnitelmia työn alla! Kaappiprojektin lopputulosta jään erityisesti odottamaan mielenkiinnolla!

  -Piia

  VastaaPoista
 5. Kiva, että löytyi ainakin yksi haastunut! Vai voikohan noin sanoa..?

  Kaapin valmistumista odotetaan kyllä meilläkin kuin kuuta nousevaa. Nyt kun se on vihdoin saanut maalia pintaansa, alkaa jo vähän toivokin pilkahtaa.

  VastaaPoista
 6. Löysin bloginne tänään, kuinka mukava paikka!

  PS. Onneksi sattui raidalliset Jaywalkerit jalkaan tänään. :P

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa, hauskaa että haaste napstahti! Sainpa taas uuden kivan blogin jo pursuilevalle lukulistalleni. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...