maanantai 10. joulukuuta 2012

Pikapipo


Mitä: Myssy / oma ohje
Miten: Sukka- ja pyöröpuikot 8 mm + pahvia ja sakset tupsua varten
Mistä: Novita Tempo musta, 100 g

Ystävä tuli eilen käymään ennen kuin lähtee viikkokausiksi kotikaupunkiinsa, joten oli ainoa tilaisuus antaa hänelle pieni joulumuistaminen. Ongelman tästä teki se, ettei pääni ollut vielä oikein ehtinyt tajuta, miten lähellä joulu ihan todella onkaan, joten suunnitelmat olivat vielä hieman vaiheessa. No, onneksi lankakorista löytyi turvallisen värinen kerä mustaa pehmoista villalankaa, joten mikäs hätä neulojalla. Aloitin päälaelta ja annoin puikkojen viedä. Alareunaan tuli palmikkorivistö ja päälaelle kuulemma nyt kovasti muodissa oleva tupsu. Kiireessä en ehtinyt ihan saada myssyä valmiiksi ennen kuin ovikello soi (ai miten niin jäi viime tippaan?), joten ystävä pääsi saman tien sovittelemaan ja tekemään tupsupäätöksiä. Ilmeisesti tuli mieluinen ja pääsi heti käyttöön kotimatkalla. Tykkäsin kyllä itsekin sen verran, että saattaapa tulla omaan päähän jotain vastaavaa. Mieheni kommentoi, että näyttää ihan kaupalliselta. Oli kuulemma kehu.

4 kommenttia:

  1. Tosi hieno! Niinpä, mihin viikot katosi? Pitäiskö tässä olla lahjojakin valmiina (taitaapi jäädä ensi jouluun :D ). Onpa ihana kehu :D

    VastaaPoista
  2. Joo, jos se näyttää kaupalliselta niin se on hyvä asia, vaikka kaupallinen pyrkiikin tällä haavaa näyttämään kotikutoiselta :D minusta se tarkoitaa vähän samaa kuin että näyttää vakavastiotettavalta. Hieno pipo, ja näyttää kyllä kaupalliselta :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Niin, kyllä se taisi ihan vakavahenkinen kehu olla. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...