lauantai 1. lokakuuta 2016

Bää!

Nyt se on kuulkaa saatavilla: Uan. Ohje on kaupan Ravelryssa ja maksaa 4.50 € + alv:n. Suomalaisille ostajille hinta on siis yhteensä 5.58 €. Kokoja on miljoonasti ja ohje on sekä suomeksi että englanniksi.


Mitä: Uan / Oma ohje
Miten: Pyöröpuikko 3.0 mm
Mistä: Tukuwool Fingering, 200 g
Ravelryssa

Tämä oli minulle jo toinen neulomani Uan. Tai oikeastaan ensimmäinen. Tämän ensimmäisen nimittäin neuloin Vyyhdille lahjaksi, ja eilen sain vihdoin paketin ojentaa avattavaksi. Oma piti toki myös saada. Siihen valitsin hempeän vaaleanpunaisen värin.Tästä takista tuli ihan Vyyhdin näköinen viimeistään siinä kohtaa, kun sovittelin siihen nappeja. Lämpimän keltaiset napit herättivät takin oikein eloon. Toivottavasti se pitää Vyyhdin lämpöisenä.Oman takkini rinnanympärys on 38'' ja siihen meni 4.5 vyyhtiä Tukuwoolia. Vyyhdin takki on yhtä kokoa pienempi ja söi tasan neljä vyyhtiä. Uskomattoman kevyt takki tulee siis tällä ohjeella. Kevyt, mutta lämmin. Tykkään, vaikka mielipiteeni toki on kovin puolueellinen.Ohje on testineulottu ja huomauttaisin vielä, että kannattaa katsoa, että oma käsiala on kohdillaan myös kerrostiheyden kanssa, sillä istutettujen hihojen kanssa näillä jutuilla on merkitystä. Ihan näin piukka takki ei ole päällä, tämä tosiaan on minulle yhden koon liian pieni.


Menkää kaikki ja neulokaa omat Uanit!

Neulisti

16 kommenttia:

 1. Tää on kyllä mainio ohje. Toivottavasti se valloittaa Ravelryn :D

  VastaaPoista
 2. Oijoi! On kyllä ihana takki. Pikkuisen alkaa houkuttaa, sillä tahtoisin Tukuwooliin tutustua ja tässähän olisi nyt hyvä mahdollisuus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et vielä ole kokeillut, niin nyt ehdottomasti kannattaa. Ihanan villaisaa lankaa on hän.

   Poista
 3. Kaunis takki! Täytyy ehdottomasti pistää jossain vaiheessa puikoille,kunhan saan ensin nuo muut keskeneräiset valmiiksi :)

  VastaaPoista
 4. Tämän on kyllä hyvännäköinen näin piukasti istuvanakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, kun en kaikkia nappeja ahtanut kiinni. :D

   Poista
 5. Nonniih, nyt on ohje ostettu. Jess!! :)

  VastaaPoista
 6. Onko tämä vaikea ohje? Himottaisi neuloa (no, millä ajalla muka :D ) mutta mietin onko pitsikuvion teko kovin vaikeaa? Oon kyllä neulonut paljon kaikkea asustetta ja pitsisen boleronkin, mutta villatakit on tupanneet jäämään aina kesken. Tai yleensä se on kyllä johtunut koko ongelmista, tuntuu että neuloista tulee aina joku jättimäisä tai liian pieniä ja sitten loppuu innostus kesken... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea sanoa, mikä on vaikeaa kenellekin. Nämä on niin henkilökohtaisia juttuja. Neuletakissa monesti haaste ei niinkään tule vaikeudesta vaan työn suuruudesta. Jos osaat neuloa pitsiboleron, uskoisin sinun osaavan neuloa tämänkin. Tämän takin pitsin neulominen ei ole mitenkään erityisen hankalaa. Ihan tavalliseen tapaan kavennuksia ja lisäyksiä vain.

   Poista
 7. Ohje napsahti tilaukseen ja liityin ryhmäänkin. :) Ihanaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...