keskiviikko 23. elokuuta 2017

Peruspuput

Onko teillä joku malli, johon palaatte kerta toisensa jälkeen?


Mitä: Baby Bunny / Snowy Woods Knits
Miten: Pyöröpuikko 2.25 mm
Mistä: CowGirlBlues Sock Weight, 12 + 9 g
Ravelry

Jos puhutaan vaan yleisesti turvaneuleista, sukat ovat minulle semmoinen projekti. Ne voi aloittaa vähällä vaivalla ja saa nopeasti valmiiksi ja pois tieltä, kun keksii, mitä oikeasti haluaa seuraavaksi neuloa. Mutta jos puhutaan tietyistä neulemalleista, pupunpeput vetävät minua puoleensa. Ja sen kaverina toinen kirjoneulemalli vauvan tumppuihin.

Tälläkään kertaa ei ollut mitenkään tarkoitus. Mutta hei, jos on ollut niin onneton urpo, ettei ole pakannut riittävästi neuleita mukaansa, ei joskus ole vaihtoehtoja. Otin nääs viikonlopun mittaiselle reissulle vain kolme neulomusta mukaan. Virhe!


Paita. Valmis. Sukat. Valmiit. Pipo. Valmis. Mitäs sitten? Vielä oli edessä monta tuntia reissua ennen kotiin pääsyä. No, kuten todettua, pupunpeppuihin turvaudun herkimmin. Sukkaprojektista jäi lankoja yli ja puikotkin olivat vapaana, joten olin suorastaan pakotettu aloittamaan yhdet sievät pupunpeput.

Yhä vain tumppujen taustapuolen peput naurattavat. Erityisen kivaa tällä kertaa oli se, että nämä langathan ihan oikeasti erottuivat toisistaan hyvin. Poikkeavaa meikäneulojan kirjoneuleprojekteille. Pitäisi ehkä kokeilla toistekin.

Neulisti

2 kommenttia:

  1. Kauniit... ehkä jollekulle joulukuun lapselle? ^^

    VastaaPoista
  2. Ihanat pyllypuput! Ohje talteen, pitää itsekin saada tehdä nämät <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...