lauantai 20. syyskuuta 2014

Kirppispipo

Vietin vuoden alussa villejä 29-vuotisjuhlia. Kemujen ohjelmanumerona tyttöjen piti opastaa poikia neulomisessa. Vaan käsiä ei saanut käyttää. Tehtävä osoittautui lähes mahdottoman vaikeaksi. Muistaakseni voittoon vaadittiin 15s ja 4 krs. Kaksi pojista selviytyi maaliin asti ja lupasin palkita molemmat neuleilla.


Mitä: Thrifter beanie / Woolly Wormhead
Miten: Pyöröpuikot 5.5 mm
Mistä: Cascade 220, 50 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/thrifter-beanie

Ja voihan pojat, miten jännittävät tilaukset sain voittajapojilta. Ensimmäinen tilasi sukat, jollaisia eräs toinen kaveri neuloo. Ja toiselle sijalle selviytynyt toveri tilasi pipon. Sen piti olla sininen. Siinä ei saanut olla mitään kuviointia. Ihan perus. Ei niin mitään. Kriteereihin kuului myös, että pipon reunus pitää voida kääntää niin ylös, ettei se peitä korvia. Kovinkaan paljon Yhtään ei jäänyt sijaa omalle ideoinnille, mutta tokihan mä urhoollisesti taistelleiden poikien toiveet täytän. Ettekä yhtään siellä pistä merkille, että tilaukset tehtiin vuoden alussa ja vasta nyt sain ensimmäisen valmiiksi! Vaan eipä näitä kesän aikana olisi kaivannutkaan.


Woolly Wormheadilta sattui löytymään ihan ilmatteeksi juuri tasan kriteerien mallinen pipo-ohje. Pitkä pätkä joustinta, ihan vähän sileää ja heti kohta kavennukset. Kerrassaan passeli tähän tilaukseen.


Eipä siitä paljon ole sanottavaa. Kelpo pipo. Yllättävän hauskan näköinen ollakseen niin perus. Jos innostutte tätä neulomaan, niin huomatkaa sitten, että ohjeen mukainen pipo on resori käännettynä sitten ihan tosi lyhyt. Ei tosiaankaan peitä korvia.

Neulisti

12 kommenttia:

 1. On se kumma kun ei noilla ukoilla oo yhtään seikkailunhalua vaan kaikki pitäis olla "ihan tavis, ei mitään koukeroita". Ihan mälsiä! Pitsipipot joka jätkälle vaan.

  VastaaPoista
 2. Semmosia ne poijjaat on! Mainiot kuvat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kikkailla kuvilla, kun pipossa ei oo kikan kikkaa.

   Poista
 3. Tosi hyvännäkönen pipo. Mulla tulee aina eka kaikista basic-ohjeista semmonen plääh-olo mut kyl ne sit on tosi hauskan näkösii!

  VastaaPoista
 4. Mainio! Heh mitäs kiirettä sehän oli vielä saman vuoden puolella siitä kun lupasit tehdä!

  VastaaPoista
 5. Ihan mitä tahansahan on mahdoton opastaa käsiä käyttämättä! :D Hieno pipa, toivottavasti voittaja tykkäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei piisannut himoneulojien tukiryhmälläkään neuvot, kun kädet olivat noin niin kuin kuvaannollisesti sidotut.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...