torstai 29. tammikuuta 2015

Värit voittajien

Kuka muistaa vielä viime jouluksi lankomiehelle neulotun KalPa-pipon? Ryökäle vaihtoi selostettavaa tiimiä tässä välissä. Ei passaa entisen joukkueen värejä enää pitää päässä. Tilaus kuului uudesta piposta. Montakohan tämmöistä saan vielä neuloa?


Mitä: ShortStuff Slouchy Beanie / Jimenez  Joseph
Miten: Pyöröpuikot 4.5 mm
Mistä: BC Garn Semilla, 62 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/shortstuff-slouchy-beanie-2

Laiskana ja flunssaisena tartuin viime vuonna hyväksi havaittuun ohjeeseen ja vaihdoin vain värit kohdilleen ja langan hieman paksumpaan. Ohje onneksi sisälsi ohjeistuksen kahdelle eri paksuudelle.

Paksuhkosta langasta pipo valmistui hujauksessa, melkein yhdeltä istumalta. Tämähän koostui siis raidoista ja lyhennetyistä kerroksista. Värejä kuuluu neuloessa vaihdella vähän miten sattuu. Ainoastaan siitä pidin kiinni, että joka toinen raita on musta.


Minulle käy hirmun herkästi niin, että kun neuloo jotain ohjetta uudempaan kertaan, lukee ohjeen kovin huolimattomasti. Sitä vaan muistelee, että joo, näinhän se meni. Eikä muuten mennyt. Ja ette varmaan kauheasti ylläty, kun nyt tunnustan, että noin kävi tälläkin kertaa. Onneksi mokailu ei haittaa, ei sitä tästä hoksaa. Toivottavasti pipo ei vain ole turhan lörppä. Itse tykkään kovasti. Pitäisiköhän tehdä oma fanipipo samoissa voittajien väreissä?

Neulisti11 kommenttia:

 1. Kätevää, nyt voi vaihtaa pipoa vaikka kesken matsin :D Kivan mallinen pipo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei nyt sentään kesken pelin aleta tiimiä vaihtamaan! :D

   Poista
 2. Mutta mikä on uusi joukkue? Jos ei ole HPK, en ala. Toisaalta väliäkö silläkään, minusta jääkiekko tuli lajina valmiiksi sinä vuonna kun Kerho voitti mestaruuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossahan oli viimeisellä rivillä linkkikin sinne voittajien tiimin sivuille. Tästä voi kehkeytyä vielä kunnon lätkäkärhämät. Ei meinaan olla samalla puolella nyt ensinkään. :D

   Poista
  2. Näinkö on? Minä rasvaan heti köyden jos niin tiukkaa vetoa on tulossa :D

   Mutta tarvittaessa, ja jos näyttää siltä, että aiot voittaa, vedän esiin myös jyväskyläläisen menneisyyteni. Olen asunut siellä ainakin vuoden. Yksivuotiaana.

   Poista
  3. Värit sopii myös mun joukkueelle, ehkä vois olla vähä enemmän punasta. T: Patasydän ♠ 😉

   Poista
  4. Eijeijeijeijej! Ootten ihan väärän joukkueen riveissä! :D

   Poista
  5. Punainen pois niin kävisi mun fanittamalle joukkueelle, vaikka taidan kohta vaihtaa kannattamaan TuToa... :D
   Terveisin tällä hetkellä joukkueen olemattoman menestyksen takia kaapissa oleva TPS-fani

   Poista
 3. Mie oon niin kujalla näistä joukkueiden väreistä (paitsi oman kotikaupungin mustakeltaisista) et en edes tiedä mistä tiimistä on kyse, mut hyvältä näyttää!

  SaiPa, SaiPa, tää on SaiPa, yksi idän ihmeistä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei tää nyt voi olla näin vaikeeta! :D JYP hockeyteam, JYP hockeyteam taas pistää kiekon maaliin...

   Poista
 4. Ihan oikeat värit, ihan oikea voittajajoukkue... Näissä väreissä on jokunen pipa, kauluri, säärystimet ja lapasetkin tullut väännettyä. =)
  t. Pelagia

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...