torstai 11. joulukuuta 2014

11.12.

Jatka sukkaa B neulomalla 11 kerrosta ja poimimalla väri lempipuustasi tai kirjoneulomalla suosikkipuusi lehtiä. Alla on tarjottu muutamia esimerkkikaavioita. Käytä niitä tai kehittele omasi. Näitä on helppo löytää netistä kirjoittamalla googlen kuvahakuun esimerkiksi "vaahtera + cross stitch". Sitten vain valitset/muokkaat kaavion, joka mahtuu 11 kerrokseen.


Neulistin suosikki on tammi. Tämä tammenoksa ja lehdet on tehty silmukoimalla valmiin raidan päälle.


==============================================================

Continue sock B by knitting 11 rounds and picking the color from your favorite tree or using the charts below. Pick one of these charts or make your own. It's easy to find suitable charts on the internet. Just google search for example "maple + cross stitch".


Knittist loves oaks. This branch and leaves were added afterwards using dublicate stitch.3 kommenttia:

  1. kuusipuuta pukkaa meikäläisen sukkaan. leppä on miun suosikki puu, mutta ei tunnu nyt sopivaa mallia löytyvän mistään..joten kuusi hoitakoon lepän aseman..

    VastaaPoista
  2. Seepralanka toimi suht hyvin koivun runkona. :-) Btw, eka kerta kun osallistun, eka kerta kun teen sukkia vapaista varteen ja ainoat langat joita taloudesta löytyy on 7veikkoja, joten armotonta säätöä. Mutta niin mukavaa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...