perjantai 12. joulukuuta 2014

12.12.

Jatka sukkaa A neulomalla 12 kerrosta ja poimimalla väri lenkkipolkusi varrelta. Voit halutessasi kirjoneuloa lenkkipolullesi myös hiukan jalanjälkiä.


Vyyhdin yleisin kävelyreitti on hänen työmatkansa, joka kulkee viihtyisää Rantaraittia pitkin. Reitin varrella on pieni koristemökki, jonka seinien punainen väri valikoitui tämän päivän raitaan.


==============================================================

Continue sock A by knitting 12 rounds, picking a color from a walking route of yours. If you like, you can also do some footprints in stranded knitting.


Skein most often walks on her way to work. The route goes by a lake and past a tiny cottage. The colour of the cottage walls gave a red stripe to the sock.


5 kommenttia:

 1. Täällä kyselen kantapääasiaa: aikalailla paksummalla langalla mennään ja jalkani on pieni, joten ihan pian tarvitaan myös kantapää. Taidan vaan tehdä sen huomisen väreistä? Vai oisko jokin kiinnostavampi ehdotus😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän ohjeistuksessahan kantapää on jälkikäteen tehtävää mallia. Sen saa toki tehdä itselleen mukavimmalla tavalla. Kärkiin, kantapäihin ja resoreihin ei ole erillistä väriohjetta, vaan niiden värin saa valita itse.

   Poista
  2. Ah! Olenpas jättänyt jotain lukematta, ainakaan en lukenut sukan perusohjetta :-P

   Poista
 2. Täältä löytyy minun sukka tekeleeni!

  VastaaPoista
 3. Unohdin laittaa blogi osoitteen edelliseen postaukseen http://kukkivaomenatarha.blogspot.fi/2014/12/sukkakalenteri-etenee-ja-muistutus.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...