torstai 18. joulukuuta 2014

18.12.

Jatka sukkaa B neulomalla 18 kerrosta värillä, jonka etsit Wikipediasta:Valitse vasemmasta yläkulmasta satunnainen artikkeli ja yritä päästä artikkelin linkkejä klikkailemalla jonkin värin sivulle.


Neulistin satunnainen artikkeli kertoi, että Popov on yleisimpiä venäläisiä sukunimiä, joita esiintyy myös bulgarialaisilla. Bulgarialaiset taas ovat eteläslaavilainen kansa, joka muodostaa pääosan Bulgarian väestöstä. Bulgaria sitten taas on valtio Balkanilla ja Bulgarian lippu koostuu kolmesta vaakaraidasta väreiltään valkoinen, vihreä ja punainen. Ja se punainen, se on yksi perusväreistä.

Jos tämä tuntuu turhan haastavalta, voithan aina klikkailla satunnaista artikkelia, kunnes saat sellaisen, jossa on jokin kuva. Sitten vaan otat kuvasta värin.

=================================================================

Continue sock B by knitting 18 rounds in a color you find from Wikipedia: From the upper left corner, click on "random article" and try to find an article of a color by clicking the links.


Knittist got Popov, which is a common Bulgarian last name. Bulgarian refers to anything related to Bulgaria. Bulgaria is a country on Balkan. The Bulgarian flag consists of three horizontal stripes that are green, white and red. And red is one of the basic colors.

If this feels to difficult, you could always click on random articles until you come across one with a picture. Then just pick a color from the picture.

2 kommenttia:

  1. Klikkasin varmaan parikymmentä kertaa ja joka kerta vihreä oli tyrkyllä jossain muodossa. .Viimeisin oli lehtinapsia joten laitetaan vihreetä.

    VastaaPoista
  2. Päädyin Palheiro da Terra -saarten kautta Madeiralle, joka on tunnettu mm. mahtavasta uudenvuoden ilotulituksestaan. Ilotulitteista löytyikin valinnanvaraa värien suhteen. Vihreää ei vielä ole ollut liikaa, joten sitä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...