tiistai 26. toukokuuta 2015

Sävy sävyyn

Multa tilattiin jotain pientä ja pehmeää vastasyntyneelle. Ei tarvinnut kahdesti käskeä, nämä on aina niin somia.Mitä: Bits + Pieces / Veera Välimäki
Miten: Pyöröpuikko ja sukkapuikot 2.5 mm
Mistä: The Uncommon Thread Everyday Sport + Yarngrimoire Pick-a-Sock, 16 + 7 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/bits--pieces

Olen etsinyt syytä toteuttaa tämän myssyn sen joulukuisesta julkaisusta asti. Onneksi ei tarvinut odottaa pidempään. Tämä on mainio. Reunoihin hiukan sileää neuletta, joka saa rauhassa rullata ja sitten ainaoikeaa raitaa. Mikäs sen parempaa. Muotonsa myssy sai lyhennetyin kerroksin. Ilmaisena vinkkinä omia huomioitani tämän neulomisesta: ainaoikeaa raidoittaessa on isosti väliä sillä, millä kerroksella raidoituksen aloittaa. Se ei meinaan tosiaankaan näytä samalta molemmin puolin. Menin itse mokaamaan tämän, kun halusin aloittaa reunuksen sileän osion nurjalla kerroksella, jotta reunasta tulee mahdollisimman siisti. Toisena vinkkinä vielä, että jos myssy näyttää ihmeen pieneltä, se voi hyvinkin johtua siitä, että luet ohjetta väärin. 3 tuumaa ei ollut ihan sama kuin 3 cm... Mutta ihana siitä tuli, kun valmiiksi sain!Mitä: Mini Motif Baby Mittens / Nett Hulse
Miten: Pyöröpuikko 2.5 mm
Mistä: The Uncommon Thread Everyday Sport + Yarngrimoire Pick-a-Sock, 10 + 3 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/mini-motif-baby-mittens

Kai kesävauvakin tarvitsee tumppuja, ettei raavi pehmoisia poskiaan? Olen aikaisemmin neulonut puputumput ja kaipasin nyt jotain toista kuviota. Tässä ohjeessa oli, mistä valita! Oli Totoroa, robotteja, pingviinejä ja vaikka mitä. Ja kaiken huipuksi ohje on ilmainen. Se on oikeasti suunniteltu huomattavasti paksummalle langalle, mutta toivon, että nämä mahtuvat vastasyntyneelle.


Voi jehna, miten somat niistä tuli. Eikä lankaakaan kulunut melkein ollenkaan.Mitä: Dino Baby Booties / Anna Meier
Miten: Sukkapuikot 3.0 mm
Mistä: Handu Handdyed Merino DK, 32 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/dino-baby-booties-2

Eikä asustesetti mitenkään voisi olla täydellinen ilman tossukoita. Neuloin nämä tossutkin puputumppujen saajalle ja hullaannuin ohjeeseen ihan täysin. Ei voi olla mitään yhtä söpöä kuin minimittaiset dinotossut.


Sopivasti lankalipastosta löytyi myssyn ja tumppujen kanssa yhteensopivaa tossulankaa. Näin huolellisesti en olekaan ennen vielä vauvanvaatelahjuksia värikoordinoinut.


Setistä tuli laittoman söpö. Kesäkuussa tuskin vielä on kovin kuuma, että eiköhän näille löydy käyttöä. Nämä olivat mahtavia projekteja tuhota langanjämiä. Yleensä minua lähinnä ärsyttää se, etten osaa luopua keränlopuista, mutta tällaisinä hetkinä olen siitä äärimmäisen iloinen.

Neulisti

11 kommenttia:

 1. Oi miten pieniä ja söpöjä neuleita!

  VastaaPoista
 2. Voi elämä kun nämä on söpöjä!
  Kiitos ohjevinkeistä, menivät talteen :-)

  - Murmelita

  VastaaPoista
 3. Awww, nuo tossut on niin ihqut, oispa vauva :D

  VastaaPoista
 4. Miten hurmaava setti! Nuo dinotossut on ihan huiput!

  VastaaPoista
 5. Tosi suloisia juttuja, dinotossut ovat ihan uskomattoman söötit!

  VastaaPoista
 6. Miksi keränlopuista pitäisi luopua? Roskiinko laittaa? :O Supersöpösuloinensoma setti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kuullut, että jotkut (köh köh, knittintin, köh köh) kuulemma heittää niitä roskiin.

   Poista
 7. OIIIII!
  Kyllä kelpaa pienen ihmisen, nyt on upeat ja uniikit releet!! ...dinotossujen tulevan käyttäjän äiti on ainakin ihan myyty ;)

  Kiitos! <3 t. Kaima

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Mä kun oikein varmistin, että voiko näistä jo blogata, että säilyvätkö vielä yllärinä, niin näinhän siinä sitten heti kävi. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...