maanantai 2. maaliskuuta 2015

Sinivalkoista


Äitini oli ostanut uuden talvitakin ja valitteli, kun ei ollut löytänyt siihen sopivaa huivia. Minä tarjouduin tietenkin avuksi ja kävimme yhdessä penkomassa lankakaapillani. Herkkäihoiselle suurin osa langoista oli aivan liian kutittavia, mutta onneksi kaapista löytyi pehmoista vauva-alpakkaa ja mulperisilkkiä sopivissa sinisen ja valkoisen sävyissä. Ne mielessä lähdettiin yhdessä etsimään sopivaa ohjetta.Mitä: Raitahullaannus/Tiina Kuu
Miten: Pyöröpuikot n. 4 mm
Mistä: Drops Baby Alpaca Silk, 115 g

http://www.ravelry.com/projects/VyyhtiMNK/raitahullaannus


Malli oli mukavaa ja nopeaa neulottavaa ja värit sopivat hyvin uuteen takkiin. Huivi ei valitettavasti ehtinyt vielä jouluksi, mutta onneksi jo pian päästiin juhlimaan saajan kuusikymppisiä. Suuri yllätys lahja ei varsinaisesti ollut, mutta sitäkin mieluisampi.

Terkuin
Vyyhti

12 kommenttia:

 1. Nätti on! Ja on aina kiva tehdä jotain oikeaan tarpeeseen!

  VastaaPoista
 2. Justiinsa näin niinkö Aino P. tuossa yllä sanoo. Mieluummin varmasti mieluinen ja tarpeeseen kuin jotain, mikä jää laatikon uumeniin jemmaan.

  VastaaPoista
 3. Koirakin näyttää tykkäävän! :D

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen huivi! Sinä olet kyllä todella tuottelias käsityöläinen :)

  t. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Meitä on tässä kaksi tätä blogia tekemässä ja Neulisti on meistä se huomattavasti tuotteliaampi. Minun vapaa-aikaani verottaa aika lailla meidän huonouninen 2-vuotiaamme. Mutta aika aikaansa kutakin, eiköhän sitä taas myöhemmin ehdi neuloa enemmän. :)

   Poista
 5. Tosi nätti ja ihana! Langan sisältökin kuulostaa ooooikein houkuttelevalta :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...