tiistai 11. elokuuta 2015

Koukuttavat kakut

Oletko joskus pohtinut, ketä täällä ruudun takana hääräilee? Se asia on nyt helppo selvittää, sillä me päätimme pistää seuraavana ravintolapäivänä, su 16.08.2015, pystyyn neulekahvilan nimeltä Koukuttavat kakut.


Tarjolla on erilaisia herkkukakkuja, mm. Daim-halkoa, paahdettua valkosuklaa-, mustikka-brownie-, mansikka-siiderikakkua ja paljon muuta. Kaikki kakut ovat laktoosittomia ja tarjolla on kysyttäessä myös vegaaninen ja gluteeniton kakku.

Kahvilamme sijaitsee Jyväskylän Kekkolassa ja on avoinna klo 12-16 tai kunnes kaikki 80 annosta on haukattu parempiin suihin. Paikalla pitäisi olla mukavasti istumapaikkoja ja seuraksemme saa jäädä neulomaan tai virkkaamaan. Toki myös käsityöttömät ovat tervetulleita. Kahvilasta löytyy myös leikkinurkkaus.


Hintaa herkuttelulle tulee 5€, mikä sisältää messevän kokoisen kakkupalan sekä siihen kylkeen kahvin, teen tai mehun ja sille santsikupin.

Tarkemmat koordinaatit löytyvät täältä Koukuttavien kakkujen Facebook-sivulta.

Toivottavasti tavataan sunnuntaina!

Neulisti & Vyyhti

11 kommenttia:

 1. Ahhhh, miten hyvältä kuulostaa! Ihan harmittaa, kun ei ole mitään realistisia mahdollisuuksia päästä maistamaan kakkuja (sekä tietysti tapaamaan teitä livenä). Niin tuli vesi kielelle, että ihan mietin, josko kakkuihin olisi mahdollista saada ohjeita, vaikka sitten joskus ravintolapäivän jälkeen...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa harmi, olisi ollut kiva nähdä. Me on kyllä tehty aika tiukka päätös siitä, että blogi pysyy tarkkaan käsityösisältöisenä, mutta jos jonnekin laitetaan reseptiä kahvilan jälkeen näkyviin, niin kannattaa kurkkia tuonne fb:n tapahtumasivulle. :)

   Poista
 2. Ooh! Nyt on kyllä aika hieno idea! Pystynköhän tulla paikalle ilman teinityttömäistä fanitusta ;) Saattaa mennä kiljumiseksi ja itkemiseksi ja faniselfieden ottamiseksi :D :D Ehkä me tullaan jälkkärille sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. :D Toivottavasti siis nähdään sunnuntaina.

   Poista
 3. Mahtava idea, harmi vaan kun ei nyt pääse irtautumaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäääh? Ei ole paha matka, ei edes enempää kuin pari tuntia. :D

   Poista
 4. Oi, kuulostaa hyvältä! Harmi, kun en ole ensi viikonloppuna Jyväskylässä, sillä olisin kyllä poikennut neulomaan ja kakuttelemaan :)

  VastaaPoista
 5. Hitsi kun on vähän matkaa, muuten kyllä tulisin kakkuja syömään =)

  VastaaPoista
 6. Jäikö paljon kakkua? Oli kyllä niin hyvää! (Ihmettelen muuten sitä, että kun sä oot kommentoinu mun blogia niin molemmilla kerroilla on tullu mailiin ilmotus, mutta kenenkään muun kommenteista ei? :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit! Kymmenen kakkua tehtiin ja kaikki tekivät hyvin kauppansa. Neljän jälkeen annettiin halvalla mukaan ja kotiinviemisiksi jäi vain muutama pala. Kivaa oli, ties vaikka vielä joskus innostuttaisiin uudestaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...