sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Polte

Ihana ystäväinen suunnitteli kauniin huivin ja laittoi siitä kuvan nassukirjaan. Minähän änkesin siihen heti sitten, että milloin ohje ja joko sen voi testineuloa.


Miten: Pyöröpuikot 5.0 mm
Mistä: Holst Garn Supersoft, 131 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/burn

Huivi aloitetaan pitsireunuksesta, jossa on pitsiä ja palmikoita sekaisin. Aika radikaalia. Pitsiosion jälkeen neulotaan ainaoikeaa ja muotoillaan huivi lyhennetyin kerroksin. Kätevää, nopeaa ja kaunista. Tykkään tämmöisistä pitkistä ja kapeahkoista sirpin mallisista huiveista.


Langan pidin neuloessa kaksinkerroin ja sain aikaan muhkean huivin. Supersoft houkutteli minua jälleen kerran väreillään, mutta ei kuulu lempilankoihini neuletuntuman puolesta. Turhan karheaa. Saman firman langoista Coast on paljon pehmoisempi, täytynee jatkossa pysyä siinä. Taas kerran sain huomata sen omituisuuden, että lanka päästää kauheasti väriä kastellessa. Se on jännä, kun neuloessa ei yhtään.


Ohje oli eri kiva ja huivista tuli nätti. Ei lisättävää.

Neulisti

15 kommenttia:

 1. Kaunis huivi. Onko kuvauspäivän vaatevalinta ollut tarkoituksellinen (paita ja huivi melkein samanväriset ja molemmissa pitsiä reunassa)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai blogin kuvat pitää stailata vaatteita myöten. :)

   Poista
 2. Just tuossa hetki sitten kattelin tätä ohjetta että Tää pitää joskus tehhä. Sitten näin Tän ja Tää pitää HETI välittömästi tehä!

  VastaaPoista
 3. Vitsit kun on kivat kuvatkin. Mulla on vielä Titaniumkin neulomatta, ja sitten tulee jo tää. Miten tässä kaiken kivan kerkee :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoo hän, joka itsekin tunkee uutta mallia tulemaan sellaista tahtia, ettei millään pysy perässä! :D

   Poista
  2. Joo, ei oo kyllä sulla yhtään varaa sanoa! :D

   Poista
 4. Tuo väri on aivan ihana, ei yhtään mua ja silti tykkään. Kummallista. :D Mainiot kuvat, kyllä Harjun portailla vaan saa nättejä otoksia, noin niinku nättejä malleja unohtamatta.

  Musta tuo Supersoft on just kivaa, kun se on sellaista karheaa. Mä tykkään neuloa sellaista, kun se on jotenkin niin aidon tuntuista. Ei sillä, ettenkö tykkäisi ihanista superpehmeistä langoista. Niin ja kirjoneuleessa se toimis varmaan ihan ku unelma - tarttis kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään nykyään myös karheista langoista, mutta tää ei jotenkin vaan ole mun kupposeni teetä. (Etenkään, kun en siedä teetä!)

   Poista
 5. Onpa kaunis =) Ihana on tuo värikin! Mä en ole karheiden lankojen ystävä kun kutittavat niin paljon! Ihan alkaa tässä ikävöidä Jyväskylään kun katselee näitä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko asunut täällä vai tehnyt vaan lankakauppaekskursioita? :)

   Poista
 6. Upea, ja väri myös! Hmmm, kiitos kuvauspaikkavinkistä :-)

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi! Ajattelin juuri että voisin neuloa toisen Titaniumin, mutta taidankin muuttaa suunnitelmia ja neuloa tämän!

  VastaaPoista
 8. On se kaunis! Ite vasta pähkin lankavalinnan kanssa.

  VastaaPoista
 9. Jännä malli - yhdistää kaulaliinan ja huivin. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...