tiistai 11. maaliskuuta 2014

Viikonlopun vietossa

Kuka tunnistaa paikan?


No, Päivölässähän sitä tuli taas vietettyä viikonloppua neuleretriitissä. Rukit hurisivat tyytyväisinä. 


Pakkasin mukaan 5 keskeneräistä neuleprojektia. Kaikkia ehdin neulomaan ja yksi jopa valmistuikin. Lisäksi kehräsin. Sain vihdoin valmiiksi jouluna aloitetun kehruun.Mitä: Kaksisäikeinen, 426 m / 226 g
Miten: Martin malliin
Mistä: Three Waters Farm Mixed bfl/tussah silk

Joku voisi lahjoittaa minulle värisilmän. Ensinnäkin pitäisi tietää, mistä väreistä pitäisi sekä kehrätessä että neuloessa. Toiseksi tahtoisin oppia sovittelemaan värejä yhteen. Alkuun olin todella tympääntynyt lopputulokseen ja melkein heitin sen saman tien retriitin kirppispöytään. Kyllä tähän alkaa pikkuhiljaa silmä tottua ja ehkä jopa pitää väriyhdistelmästä. Mutta kauas jäätiin siitä, mitä tavoittelin. Värisilmä siis hakusessa, jos jollain on myydä halvalla. Nuo kuvat vääristävät värejä. Lopussa on kuva, jossa värit näkyvät oikeammin.

Tästä kuvasta voi kenties kuvitella, miten tiivis ja iloinen tunnelma juhlasalissa on, kun penkit ovat täynnä neulojia ja kehrääjiä.


Lopuksi tietysti kuva omasta saalista, joka oli melkoisen hillitty tällä kertaa. Ok, tunnustan. Kävin vielä tämän jälkeen hakemassa kolme minivyyhtiä lisää. Joo joo, jäin kiinni.


Kuukauden päästä koko himoneulojien tukiryhmä yhden kannatusjäsenen kera suuntaakin sitten savolaisen kieroon retriittiin, Kieroihin puikkoihin. Kyllähän sitä ihminen kerran kuussa retriitin tarvitsee, eikö?

Neulisti

9 kommenttia:

 1. Asetun värisilmäjonon jatkoksi... Sitten kun vielä riittäisi mielikuvitusta hahmottaa, miltä joku pätkävatkattu väri-ilottelu näyttää neulepintana... Mutta tuo kehräämäsi lanka näyttää kyllä kivan keväiseltä. Tykkään! :-)

  VastaaPoista
 2. Tuon taidon kun joskus oppisi, toistaiseksi olen hyvä vain kuidun pilaamisessa:)

  VastaaPoista
 3. Voih,mä taas rakastuin heti tuohon kehräämääsi lankaa!!!

  VastaaPoista
 4. Rohkaisin mieleni ja ajattelin kommentoida tänne ensimmäistä kertaa, vaikka blogia olenkin lukenut jo kauan. :) Mikä olisi oikea kanava löytää tietoa tulevista neuleretriiteistä? En ole ikinä sellaiseen osallistunut, mutta kovasti kiinnostaisi! Päivölä olisi vielä kohtuullisen matkankin päässä, mutta en löytänyt tulevista retriiteistä mitään tietoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retriittejä varten tarvitset ravelry-tunnukset. Ravelrysta löytyy syksyn retriitille oma keskusteluryhmä "Syksyn kuitupitoiset kokoontumisajot" ja kevään retriitille "Neuleretriitti"-ryhmä. Noihin ryhmiin tulee sitten aina infoa, milloin retriitit järjestetään ja miten niihin ilmoittaudutaan.

   Poista
  2. Nyt löytyi oikeat ryhmät. Kiitos avusta! :)

   Poista
  3. Taisitkin jo löytää, mutta siis kevään retriitti löytyy hakemalla neuleretriittiryhma.

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...