Toimitusehdot

Anna Johanna Designs toimitusehdot digitaalisen PDF-ohjeen ostoon


Yrityksen nimi: Anna Johanna Designs
Y-tunnus: 2887527-1
annajohannadesigns (at) gmail.com

Toimitusehdot ovat voimassa Ravelry Pattern Storessa

Yllämainitulla sivulla olet sidottu noudattamaan toimitusehtoja.

Jokaisen PDF-ohjeen tiedot on annettu kaupan yksittäisillä ohjesivuilla. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä: neulisti.mnk (at) gmail.com. PDF-ohjeen avaamiseen tarvitset siihen soveltuvan ohjelmiston (Adobe Acrobat Reader tai muu vastaava).

Maksu: maksaminen tapahtuu Ravelryssa PayPal:illa tai luottokortilla credit/debit card. Verkkokaupassa maksaminen tapahtuu Klarna Checkoutin kautta laskulla, luottokortilla tai verkkopankkimaksulla. Hinta sisältää arvonlisäveron.

Toimitus: Digitaaliset PDF-ohjeet ja e-kirjat ovat ladattavissa heti ne ostettuasi, mikäli teet oston Ravelryn kautta. Verkkokaupan kautta ostetut ohjeet toimitetaan sähköpostiisi viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa. Jokaisen PDF-ohjeen tiedot on annettu kaupan yksittäisillä ohjesivuilla. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä: neulisti.mnk (at) gmail.com. PDF-ohjeen avaamiseen tarvitset soveltuvan ohjelmiston (Adobe Acrobat Reader tai muu vastaava). Ohjeen latauslinkit lähetetään sähköpostiisi, jonka olet antanut oston yhteydessä ja/tai sinut ohjataan sivulle, josta voit ladata ohjeet.

Ei palautusoikeutta digitaalisesta ostosta: Klikkaamalla Buy now -painiketta kaupan ohjesivulla, olet päättänyt ostaa ohjeen ja ymmärrät, että palautusoikeutta ei ole digitaalisen ohjeen ostosta. (EU-säädökset and FINLEX 1211/2013 16.1 §)

Tekijäinoikeushuomatus: Ohjeet on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Älä kopioi tai myy ohjeita tai niiden mukaan tehtyjä neuleita.

Ohjetuki: lähetä sähköpostia neulisti.mnk (at) gmail.com tai yksityisviesti Ravelryssa annaj0hanna:lle. Voit myös kysyä apua Ravelry-ryhmässäni https://www.ravelry.com/groups/where-we-once-knitted
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...