keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Lisää vanhoja kesäneuleita

Kylläpä nyt löytyy blogattavaa joka toiselle päivälle! Seisoin aamulla avoimella vaatekaapilla ja totesin, että tämän neuletakin lisäksi kaapistani löytyy vielä ainakin kaksi viime kesän neuletta, joita ei silloin tullut kuvattua. Syykin on selvä: silloin ei vielä oltu aloitettu tätä blogia, joten kaikkia töitä ei ole tullut kuvatuksi.


Mitä: Sage / Kim Hargreaves
Miten: Neulonta
Mistä: Drops Safran

Jälleen kerran Dropsin valkoista Safrania ja ohjeena Kim Hargreavesin Sage. Pahoittelen kehnoa kuvanlaatua. Meidän kamera on lainassa toisaalla ja Vyyhdiltä itse lainaamani kameran kanssa ei vielä tähän hätään ehditty sinuiksi.


Sen sijaan olen huipputyytyväinen kesän mukanaan tuomasta valosta. Löysin vihdoin oivallisen neuleiden kuvausareenan, kuten näistä ja edellisistä paitakuvista voi huomata. :)


Neulisti

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis neuletakki.
  Valkoinen on aina niin ajaton ja kaunis !

  VastaaPoista
 2. Kiitos molemmille. Tämä on minun lempineuleitani. Erityisesti tykkään siitä, kun on napit vain tuossa ylhäällä, ja lisäksi kerrankin on sopivasti lyhyet hihat.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Täytyy myöntää, että en tykänny Sagesta ko näin sen Kimin versiona, mut tää on niin kaunis ja ryhdikäs! Varmaan lankavalinta ja -väri vaikuttaa.

  VastaaPoista
 4. Haeppas haaste mun blogista http://sydammellakasityot.blogspot.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...