tiistai 19. elokuuta 2014

Pulu

Onnea on tuntea suunnittelija niin, että saa nähdä kaikki mahtavat huivimallit ihan paikan päällä. On sitten helppo kasvattaa jonoa, kun tuo ja tuo ja tuo ja tuo on ainakin pakko tehdä. Tämä ohje julkaistiin vasta vähän aikaa sitten ja nyt blogimaailma onkin jo kivasti täyttynyt Nurmilinnuista. Että täällä ollaan suorastaan myöhässä.


Mitä: Nurmilintu / Heidi Alander
Miten: Pyöröpuikot 4.5 mm
Mistä: Araucania Botany Lace, 97 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/nurmilintu

Huivi alkoi ihanan vauhdikkaasti tuolta kapeimmasta kulmasta. Lisäyksiä toisessa reunassa ja kavennuksia toisessa. Sitten hurmaavan kekseliäs ainaoikeinpitsi, joka siis näyttää samalta kummaltakin puolen. Kerrankin pitsihuivi, jota ei tarvitse asetella oikein päin. Yksinkertaista, nerokasta ja kertakaikkisen kaunista.


Jemmasin pari vuotta takaperin langan lipastoon, mutta en sitten kuitenkaan keksinyt, mihin sen käyttäisin. Kätevästi nyt vain shoppailin omassa jemmassa ja pääsin heti aloittamaan. Tykästyin langan tummaan värimaailmaan, mutta kokonaisuus on kuitenkin turhan kirjava makuuni. Näistä tummemmista sävyistä mieleeni ei tullutkaan sitten herkkä nurmilintu vaan suosikkisukkiini painettu teksti "I'm not your birdie!" - en oo sun pulu!Lopuksi vielä ilmaisena vinkkinä kerrottakoon, että ainaoikeinneuleen saa sitten venymään ja paukkumaan pingottaessa. Huivi venähtikin niin suuriin mittoihin, ettei enää riittänyt siipiväli tällä neulojalla.

Neulisti

12 kommenttia:

 1. Blogeissa on tosiaan näkynyt toinen toistaan kauniimpia Nurmilintuja, ihana tämä sinunkin! Koskahan saisin oman Nurmilinnun puikoille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyhetki=paras hetki. Laatikosta löytyy varmasti jotain sopivaa fingeringiä, että senkun aloitat. :)

   Poista
 2. Kiva huivi! Mä luulen että kuviokin erottuisi jos pukisi mustan kaveriksi. Vai käytätkös koskaan mustaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa mennä lahjalaatikkoon, sitä pitää lihottaa loppuvuotta kohden. ;)

   Poista
 3. Kiva toteutus tämäkin. :) Jos on jo itse ehtinyt neuloa uutukaisen, on jännä katsella muiden versioita. Niin erinäköisiä tulee Nurmilinnuistakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näitähän riittää. Hurjaa vauhtia täyttävät maailman.

   Poista
 4. On se kyllä nätti! Ja houkuttaisi ottaa puikoille. Mutta kun en ole koskaan saanut näitä sivuittain neulottuja huiveja onnistumaan. Aina on tullut pitkää ja kapeaa luirua, enkä ole tykännyt yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Pingottaessa voi onneksi vielä vaikuttaa hieman muotoon.

   Poista
 5. Näitä on nyt näkynyt siellä sun täällä blogeissa. Ja hyvähän se on! omani vielä puikoilla. Hyvä väri tässä sinun omassa :)

  VastaaPoista
 6. Siun Pulu on niin kaunis. Malli on täälläkin pistetty muistiin, josko sitten joskus jälkimainingeissa vuoden päästä ehtis neulaista sen.

  VastaaPoista
 7. Kaunis! Nurmilintuja kuoriutuu valmiiksi siellä täällä mutta mun oma vaan munii puikoilla. Nyt on pakko saada tämä ihanuus valmiiksi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...