torstai 8. lokakuuta 2015

TitaMinium

Kesäkuussa 2014 aloitin neulomaan itselleni Titanium-huivia serkun lahjoittamasta paksusta silkkilangasta. Kiva ajatus, mutta ei-kiva toteutus. Huivi ei päässyt lainkaan oikeuksiinsa paksusta täyssilkkisestä langasta tehtynä ja työ onkin lojunut kaapissa jo vuoden päivät odottamassa purkua.


Miettiessäni Nöttöselle sopivaa jämälankahuivimallia, palasi ajatus Titaniumista mieleeni. Alunperin suunnitelmana oli tehdä reunapitsin mallikertoja monessa värissä, mutta ensimmäisen neulottuani alkoi huivi näyttääkin jo ihan valmiilta. Kun värimaailma vielä passasi mainiosti uuteen takkiin, sai huivi jäädä tällaiseksi tyttömäisen hempeäksi miniversioksi.


Mitä: Titanium / Heidi Alander
Miten: Pyöröpuikot, joiden koon olen jo sujuvasti unohtanut
Mistä: Drops Baby Merino (harmaa) ja Drops Alpaca (vaaleanpunainen), yht. 62 g

http://www.ravelry.com/projects/VyyhtiMNK/titanium


Yleensä Nöttönen aina alkuun karsastaa äidin tekemiä vaatteita, mikä lie siinäkin. Tämä huivi on kuitenkin päässyt kaulaan jo useamman kerran. Edistystä naperorintamalla!

Syysterveisin

Vyyhti

10 kommenttia:

 1. Onpa kaunis! Ei kaipaa mitään lisää :) .

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hieno mini-titaanihuivi! Kuinka paljon pitää tapella, että lapsi suostuu sitä pitämään? Toivottavasti ei yhtään, on niin sievä huivi tuo!

  (Mä lupasin omalle skidilleni vaalean lilan huivin, jos se vaan suostuu sitä käyttämään. Mitäpä siitä, että vaalea lila ei sovi sen oranssiin takkiin yhtään.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kanssa ei yllättäen tarvinnut juurikaan suostutella. Muksu sai sen minulta yllärilahjaksi leikkiessämme syntymäpäivää, joten kokeileminen taisi kuulua rooliin. Kun huomasi, että sehän onkin ihan kiva, niin on valinnut huivin tuon takin kanssa itsekin. Kerrankin meni suuremmitta mutinoitta!

   Minäkin olen lapsen kanssa tullut siihen tulokseen, että pääasia kun suunnilleen säänmukaisia vaatteita pitää. Jos lila huivi ja oranssi takki on hänen mielestään kiva yhdistelmä, niin mikäpä aikuinen on siihen vastaan sanomaan. On kyllä ollut vähän vaikeaa tällaiselle hyvin maltillisia väriyhdistelmiä kannattavalle ihmiselle. :D

   Poista
 4. Onpas söpö minihuivi, juuri pienelle tytölle omiaan :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...