torstai 10. joulukuuta 2020

Onnensäikeitä

Tämä vuosi on vierähtänyt suuren projektin parissa. Paitsi, että ryhdyin vuodenvaihteessa kokoaikaiseksi neulesuunnittelijaksi, tulin heti tammikuun alussa allekirjoittaneeksi kustannussopimuksen Laineen kanssa. Ja tänään, näillä näppäimillä avautuvat esikoisteokseni ennakkotilaukset.


Onnensäikeitä sisältää 20 modernia kirjoneuleohjetta. Mukana on paitoja ja takkeja sekä mekko, pipo ja lasten kaarrokepaita. Mallit neulotaan saumattomasti yhtenä kappaleena ylhäältä alas. Ota puikoille huoleton kahden värin pusero tai aloita takki, joka vaatii vähän enemmän keskittymistä. Kauniit, luonnonläheiset valokuvat rytmittävät tätä ainutlaatuista teosta.


Kaikki aikuisten paidat ja takit on sarjoitettu 9–12 kokoon ja suurin koko on sopiva vähintään 157 cm rinnanympärykselle. Lasten pusero on sarjoitettu kokoon 6 kk - 12 v. Ja kirjassahan on tosiaan myös yksi miesten pusero ja takki.


Anna Johanna on kansainvälinen neulesuunnittelija, joka asuu Jyväskylän liepeillä Muuramessa. Hänen malleistaan löytyy usein ripaus romantiikkaa, ja niistä heijastuvat rakkaus yksityiskohtiin, erilaisiin neulepintoihin ja väreihin. Tilastotieteiden tohtorina Anna Johanna taitaa erityisesti kokojen ja istuvuuden salat. Vuodesta 2020 päätoimisena neulesuunnittelijana työskennelleen taiturin ohjeita on nähty muun muassa Laine-lehden kannessa ja Taito-lehden sivuilla. Onnensäikeitä (eng. Strands of Joy) on hänen ensimmäinen kirjansa.

Tämä kovakantinen kirja sisältää: 

  • 176 sivua
  • 20 kirjoneuleohjetta (10 paitaa, 7 takkia, 1 mekko, 1 pipo, 1 lasten paita)
  • paino: noin 900 g
  • ei sisällä digitaalista latauskoodia

Painettu Latviassa.

Kirja ilmestyy 19. helmikuuta, 2021. Ennakkotilaukset siis alkavat tänään ja kirja tulee painosta helmikuussa. 


Kirja ilmestyy kahdella eri kielellä: suomeksi (nimellä Onnensäikeitä) ja englanniksi (nimellä Strands of Joy). Löydät pienen erän molempia versioita verkkokaupastani tänään klo 14 alkaen. Tiedän monen toivoneen tämän ehtivän jouluksi, joten kaikkiin verkkokauppani kautta tehtyihin kotimaan tilauksiin saa kirja-aiheisen kortin, jonka taakse voi kirjoittaa jouluisen lupauksen kirjasta ja sujauttaa kortin kuusen alle. Kerro lisäksi tilauksen lisätiedoissa, jos haluat kirjaan omistuskirjoituksen ja kenelle se tulisi osoittaa.

Oman verkkokauppani lisäksi kirjaa saa Laineen verkkokaupasta sekä Laineen jälleenmyyjiltä ympäri muailman.

1 kommentti:

  1. Onnea ja menestystä sinulle ja uudelle neulekirjallesi! Ostin Onnensäikeitä-kirjasi heti ilmestymispäivänä. Sisältö on täynnä ihania neulemalleja, ja kokonaisuus ulkoasusta lähtien esteetisesti hyvin kaunis. Kiitos Anna Johanna!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...