keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Talvisia hiekkasärkkiä

 Ihanaa, kun on kunnon talvi! Ja mikäpä siihen istuisikaan paremmin kuin pehmoinen ja lämmin pipo.


Mitä: Sandy Shores / Oma ohje
Miten: Pyöröpuikot 3.75 mm ja 4.0 mm
Mistä: Nature's Luxury Town & Country Cashmere, 75 g


En ole hetkeen suunnitellut pipo-ohjetta, mutta ihastuin Nature's Luxuryn upeisiin liukuvärjättyihin kasmirsetteihin ja tiesin heti, että myssyähän tässä on pistettävä puikoille! Käytin omaan myssyyni Sandy fade -liukuvärisettiä ja pipokin sai nimensä sen mukaan.Sandy Shores on suloinen pipo, joka aloitetaan siistillä putkialoituksella (tubular cast-on). Siinä pitää tehdä muutama valmistelukerros, mutta sillä saa maailman kauneimman, pyöreän luontireunan aikaan. Ohjeessa on mukana kuvatutoriaali tästä silmukoiden luontitavasta, joten pelko pois.
Pipoa koristavat upeat kiemurtelevat palmikot ja hauskat nypyt. Ja tokihan pipossa pitää tupsu olla! Suosikkijuttuni on se, että keksin kiinnittää tupsun pipoon napilla. Näin se on helppo irrottaa, jos pipo tarvitsee vaikkapa pestä.Viikottaisissa teehetkissä Instagramin puolella oli kovasti kyselty, kuinka tupsusta saa näin täydellisen pullean ja pörheän. Siihen onkin hyvin yksinkertainen kikka. Ensinnäkin, minä käytän tupsujen tekemiseen tupsukonetta, koska sillä on helpompi tehdä tuuheita tupsuja kuin pahvikiekolla. Mutta täydellisen pörheyden tupsuun tuo viimeistely: valmista tupsua kannattaa roikottaa vedenkeittimen yllä, sillä kuuma vesihöyry saa langan säikeet aukeamaan. 
Suunnittelin pipon yhteistyönä Nature's Luxuryn upealle langalle ja heidän verkkokaupastaan löytyy näitä ihania liukuvärisettejä. Setin ostaja saa pipo-ohjeen kaupan päälle. Yksittäisenä ohjeena myssyn saa toki ostaa tuttuun tapaan niin Ravelrysta, verkkokaupasta, LoveCraftsista kuin PayHipistäkin. Koodilla SANDY saa muuten 15% alennusta tämän viikon loppuun asti.


1 kommentti:

  1. Hei! Löysin blogisi ja liityin blogisi seuraajiin. Kiitos tupsuvinkeistä! Superkiva pipo ja ihanan muhkea tupsu.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...