perjantai 2. maaliskuuta 2012

Pudotuspelejä kohti

Olen monesti kysynyt, saisinko tehdä miehelle Jyp-pipon. Vastaus oli aina ei. Sitten tein joululahjaksi eräälle ystävälle KalPa-pipon ja johan iski mieheen pipokateus. (Ei toki KalPaa kohtaan, ei tod!) Heti tuli pyyntö, voisinko tehdä pipon Muuramen lentopallojoukkueen, MuurLen logolla.


Mitä: Fanipipo / oma ohje
Miten: Neulonta tasona
Mistä: Novita Ticotico + Novita Wool, 50 g

Se sitten tietysti venähti kauheasti, kun joulun jälkeen olin kurkkua myöten täynnä muille neulomista. Nyt alkaa kevät koputella ovelle ja lentopallossakin ollaan kohta jo pudotuspeleissä. Sain siis muistutuksen piposta, säädin Excelillä kaavion ja pistin pipon saman tien puikoille.


Voi tätä pipon kuvaamisen vaikeutta. Monta kymmentä kuvaa, eikä yhtäkään, johon olisin tyytyväinen. Saatiin logo näkymään kokonaan vasta, kun mies nousi tuolille ja minä kyykin lattianrajassa.


Maanantaina taisin pipon aloittaa ja äsken se valmistui. Lankaa kului vajaa puoli kerää mustaa Novitan Ticoticoa, hieman valkoista Ticoticoa ja keltaista Novita Woolia. Läksin KalPa-pipon tapaan liikkeelle 160 silmukalla kolmosen puikoilla, ja tällä kertaa aloitin kavennukset vasta kuvion valmistumisen jälkeen. Tämäkään ei ole täydellinen, mutta huippu. Sen verran huippu, että taidetaan taistella lauantain pelissä siitä, kumpi sitä pitää! :) 

Let's MuurLe!

Neulisti

8 kommenttia:

 1. On pipo hienosti onnistunut! Kyl kelpaa peleihin lähte.

  VastaaPoista
 2. Aijaij, kyllä taitaapi olla pelikatsomossa kateellista porukkaa, ko tän pipon näkee! Miten saatkaan tehtyä noin sileetä kolmella langalla?!?

  VastaaPoista
 3. Komea pipo! Luulen, että saat valmistautua kysymyksiin, mistä tuollaisia fanipipoja saa. Tilauksiakin saattaa tipahdella.. :)

  VastaaPoista
 4. No jos ei voittoa tule, niin ei ole ainakaan piposta kiinni :).

  VastaaPoista
 5. Mammutti & Neferi: Kiitos! :)

  Saara: Mies jo eilen alkoi uhitella, että tilauksia sitten satelee. Saa nähä, vieläkö jaksaisin näitä useamman tehdä.

  berenike: Mahtavaa, että se jonkun silmään näyttää sileältä! :D Itse juuri eilen ihastelin niitä sinun sukkia ja mietin, miten joku saa noin sileää, kun minä en yhtään. :)

  VastaaPoista
 6. Voi noita miehiä...
  Komee pipo!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...