tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa (ja kukkapenkissä)

Takapiha on viimein sula, ensimmäiset kukat on nousseet ja ensimmäiset pihvit on tältä keväältä nyt grillattu. :) Aamulla napattiin myös pari kuvaa jo useampi vuosi sitten valmistuneesta liivistä.Mitä: Jess / Kim Hargreaves
Miten: Neulonta
Mistä: Drops Safran

Kyseessä on Kim Hargreavesin Jess ja lankana toimi Dropsin Safran. Kim + Safran onkin mun suosikkiyhdistelmäni. Onko muilla vastaavia?

Neulisti

Ps. Jyp hockey team, Jyp hockey team taas pistää kiekon maaliin...

10 kommenttia:

 1. Onneksi tuli välillä vähän aurinkoisempaa ja lumet ovat jo melkein siluvei. Ja lilat krookukset täydessä kukassa ♥.

  Kiva liivin malli tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana käydä viikko matkoilla (täällä kuulemma satoi koko sen viikon lunta!) ja tulla takaisin vihdoin sulan takapihan ja kukkapenkin luo. :)

   Poista
 2. Jypinkylä, jypinkylä, jypinkylä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai olit vastaanottamassa sankareita yöllä? Nimim. Vähän väsyttää nyt.. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin. Näyttää livenä vielä paljon kuvia nätimmältä. :)

   Poista
 4. Onpa nätti, sopii lanka tohon kyl tosi hyvin! Mulla ei oo tommosia vakkaricomboja, mut jämähdän tosi pahasti aina johonki lankaan. Nyt on menossa näemmä Wollmeise ja Heritage -kausi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Safran on ihan parasta puuvillalankaa. Et sattuisi tietämään hyviä vinkkejä, millä konstein tällaisesta langasta uskaltaa lähteä poistamaan tahroja? Joku päätti tänään yliopistolla heittää liivin päälle oliiviöljyä!

   Poista
  2. Auts :( Oon joskus kuullu, et puuvillasta saattais lähteä oliiviöljy laittamalla Fairia (tosi vähän, koska sit tulee kuulemma tietty vaahtoamisefekti :D) tahraan ja sit pesemällä koneessa normaalin pyykinpesuaineen kanssa. Mut en yhtään muista, et mikä on Safranin pesusuositus näin ulkoa, joten en uskalla kyl sanoa mitään enkä todellakaan suosittele, et kokeilisit kylmiltäs tota keinoa :)

   Poista
 5. Tosi nätti tuo liivi, kiva malli :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...