maanantai 2. heinäkuuta 2012

Rva kesäheinä

Tässäpä teille kertakaikkisen kesäinen virkkuu, johon sain upeasti upotettua jämälankoja. Minulla on ollut lankalipastossa maustumassa jo muutaman vuoden kahden Drops Safran kerän jämät. Virkkasin niistä pannan, johon keränjämät kuluivat just tasan eikä melkein. Kaikki lanka meni ja juuri sain ne riittämään. Kyllä kuulkaa tulee kepeä olo, kun saa käytettyä vanhoja lankoja kokonaan ja tietää vielä lopputuotteen tulevan ahkeraan käyttöön.

Panta söi Safrania 31 g virkkuukoukulla 1.75 mm.

Mitä: Hiuspanta kukalla / Fatima Lasay + Boomie
Miten: Virkkuukoukku 1,75 mm
Mistä: Drops Safran

Ohjeen pantaan bongasin Ravelrysta. Tuon ohjeen lisäksi halusin koristaa pantani kukkasella, johon löysin toisen ohjeen. Haastetta piisasi. Sain heti alkuun todeta, etten todellakaan osaa virkata englanniksi. Netistä toki löytyy hyvä sanakirja tähän hätään. Sanakirja auttoi jo paljon, mutta kaikkia lyhenteitä sieltä ei löytynyt. Lisäksi joistain kohdin ohjetta huomasin selvästi puuttuvan kirjaimia, joten mistäpä sitä tietää, kuinka monesta muustakin kohdasta niitä oli tipahtanut. Noh, ei auttanut muuta kuin tehdä jotain sinne päin. Ja kaunista jälkeä tuli tästä kaikesta huolimatta. :)

Panta virkataan muotoon. Sitä ei saa kiskottua yhtään tämän syvemmälle päähän, mutta juuri tässä kohtaa se pysyy ihanasti ihan ilman pinnejä. Täytyy vain totutella pitämään pantaa tällä tavoin hieman ylempänä.

Neulisti

8 kommenttia:

 1. Todella kaunis. Ihanan näköinen sun päässä<3 Upea ja taidokkaasti virkattu.

  VastaaPoista
 2. Ihana kesäpanta, onnistunut haasteista huolimatta :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana, tommonen romanttinen! "Jotakin sinnepäin" toimii mun mielestä virkkauksessa mahtavasti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille. Olen itsekin aivan rakastunut tähän pantaan. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...