keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Mihin mä nyt kääriydyn?

Aina eivät jostain syystä täydellisetkään palaset käy yksiin. Tilasin netistä aivan täydellistä lankaa. Se oli ihan justiinsa minun väristäni ja tuntui ihanalta sekä tehdessä että valmiina neuleena. Löysin kauniin ohjeen, upean pitsisen kääriytymishuivin. Loistavan parin tälle langalle.


Mitä: Bayfield / Kerry Milani
Miten: Pitsipyöröt 3.0 mm
Mistä: Black Sheep Dyeworks Lace Weight Silk/Merino Wool Yarn, 54 g

Huivissa oli ei-niin-kaunis joustinneuleyläosa, mutta sekin oli helposti muutettavissa ainaoikeinneuleeksi. Satuin vielä omistamaan juuri oikean kokoiset pitsipyöröt ja olin vastikään saanut hankituksi pingotuskaapelitkin. Ja eilen vihdoin aurinkokin palasi taivaalle mahdollistamaan neuleen kuvaamisen. Oli muuten ihan täydellinen kuvaussää. Ja tiesin juuri oikean paikankin.


Niin... näen kyllä, että huivi on tosi nätti. Se on vaan ehkä puolet siitä, minkä kokoiselle huivi näytti ohjeen kuvissa. Ei tähän voi kääriytyä. Ja nyt harmittaa, kun täydellinen lankalöytö meni hukkaan.  Huivista tuli todella kaunis, mutta ei se käy siihen käyttöön, johon sitä kaipasin. Toivottavasti saan joskus käsiini lisää tätä lankaa ja energianpuuskan siihen, että aloittaisin samalla ohjeella uudelleen, mutta reippaasti leveyttä ja korkeutta lisäten. Tämä yksilö taitaa päätyä joululahjaksi. Huokaus.

Neulisti

20 kommenttia:

 1. Harmi, että lopputulos ei ollut toivotunlainen. Mutta upea huivi kyllä on!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi pitsireunus. Upea huivi. Kyllä sä vielä teet toisen ja isomman. Wau.

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi ja niin kauniin värinen! En kyllä itse raaskisi luopua noin kauniista yksilöstä:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi =) Etkö keksisi sille muuta käyttöä vaikka kaulanlämmittimenä tai juhlahuivina?

  VastaaPoista
 5. Ihanan aurinkoinen huivi! Joskus lopputulos yllättää...

  VastaaPoista
 6. Toi se on tympeetä kun noin menee. Kaunis huivista tuli, mutta ymmärrän harmituksen. Mulla käy tosi usein samoin, että huivi on paaaaljon pienempi kuin minkä käsityksen kuvista saa.

  VastaaPoista
 7. Nätti malli ja lanka, uudelleen vain puikoille :)

  VastaaPoista
 8. Upea huivi, vaikka koko ei osunutkaan kohdalle. Eikös sitä vois käyttää jossain toisessa tarkoituksessa esim. juhlakäytössä? Pittää vissiin tuoki ohje lisätä loppumattomalle to do -listalle :D On niin nätti tuo pitsikuvio.

  Mie usiasti mittailen keskeneräistä huivia varovasti samalla venyttämällä, joten saan sinnepäin koon selville. Huivikuvathan eivät kerro juuri mitään, kun se riippuu niin paljon kuvakulmasta ja mahdollisen mallin koosta, jonka päällä neule on. Onneksi ohjeessa on yleensä annettu valmiin huivin mitat, mutta sekin nyt riippuu mitä lankaa ja puikkoja käyttää ja minkälainen on oma neulekäsiala.

  VastaaPoista
 9. Voi harmi ettei koko täsmännyt. Tiedän tuntee, että muuten neule on ihana muttei koko. Jospa voisit käyttää huivia muuhun tarkoitukseen, on muuten niin kaunis ja upea!

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis huivi. Piti lisätä malli to-do-listalle.

  VastaaPoista
 11. Todella kaunis huivi. Hyvin erikoinen pitsireunus. Harmi ettei tullut mieleisen kokoinen.

  VastaaPoista
 12. Hyvä ihme miten kaunis! Harmi ettei lopputulos vastannut koko-odotuksia. Joku kuitenkin varmasti ilahtuu ikihyviksi kun tämän joulupaketista kuorii :)

  VastaaPoista
 13. Ihan uskomattoman ihana huivi, toi lanka on varmaan niin taivaallista. Itku, että ei sit ollut kuitenkaan ihan siihen käyttötarkoitukseen, mitä aattelit :( Lahjan saaja tulee olemaan kuitenki ikionnellinen :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos teille kehuista ja sympatioista. Samaa lankaa oli yhä saatavilla, niin päädyin sitä tilaamaan toisen vyyhdin ja yritän joku toinen kerta vielä uudestaan. Tämä yksilö menee joulupukin yllätyslaariin.

  VastaaPoista
 15. Huivi on uskomattoman kaunis :) Harmi että toivomaasi kokoa ei siihen tullut. Hienosteluhuivina aivan ihana <3

  VastaaPoista
 16. Upea huivi! Harmi että on liian pieni siihen käyttöön mihin sen ajattelit.

  VastaaPoista
 17. Ihana huivi ja pitsineuletta, jota rakastan.

  VastaaPoista
 18. kaunis huivi! harmi, että jäi vähän liian pieneksi, itse kyllä pitäisin tuon ja kietaisisin kaulaan talvella :)

  VastaaPoista
 19. Kaunis se on kuitenkin, tuo väri on aivan mahtava!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...