keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Posti kulkee

Minulla on tapana joka vuosi askarrella itse joulukortit mieheni ei-niin-kärsivällisellä-suosiollisesta-puhumattakaan mutta ehdottoman tarpeellisella avustuksella. Tänä vuonna kaiken maailman ihanien blogien kautta sain lopulta selville, miksi muut osaavat tehdä niin hienoja kortteja: kaiken takana on kasa leimasimia!


Mitä: Joulukortteja
Miten: Leimasimia hyödyntäen
Mistä: Kartongeista, vanhasta kirjasta

Innostuin oikein olan takaa shoppailemaan FinnStamperilla ja tulokset näkyvät alla. Joulupallokorttien idea oli täältä. Hyödynsin askarteluissa leimasinten ja kartonkien lisäksi myös vanhoista kalentereista leikeltyjä kuvia, kirppikseltä ostettua kauniisti kellastunutta kirjaa ja viime vuodelta ylijääneitä pakettikorteiksi leikeltyjä poroja. Ja täytyy kyllä sanoa, että leimasimet on ihan huippuja. Vielä jouluntoivotukset korttien taakse ja kortit postiin.

Neulisti

Ps. Ihan pakko on palata vielä uusiin villahousuihini. Jos joku harkitsee villahousujen neulomista, niin voin ehdottomasti suositella. Käytän näitä nyt olohousuina kotona ja en ole ikinä omistanut yhtä mukavia pöksyjä. Villahousut siis puikoille mars siellä ruudun toisellakin puolella! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...