keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Puuhommissa


Saatiinpa sitä vihdoin täälläkin joulukortit näperrettyä ja ihan ajoissa jopa, vastahan ne huomenna pitää viedä postiin. Kortteja muodostui tällä kertaa kahta teemaa, joista tässä pääosa.


Mitä: Joulukortteja
Miten: Sukkapuikot, virkkuukoukku, neula, tusseja
Mistä: Kartongeista, paperista, vanhasta kirjasta, villalangasta, napeista


Ensimmäisen sarjan kortit ovat käsityöteemaisia. Näissä on neulottu, virkattu ja koukuttu pikkuisia tilkkuja, joista osaan on kirjottu jotakin, osaan kiinnitetty nappeja. Yhteen korttiin sommittelin joulukuusen pelkistä napeista. Tilkkujen alta löytyy vanhoista kirjan sivuista revittyjä kaistaleita, joihin olen tussilla kirjoittanut hyvän joulun toivotuksia.


Hyödynsin korteissa ihanasta vanhasta Tietojen kirjasta revittyjä sivuja, mahdollisimman mukaan saajan kiinnostuksenkohteita sivuten. Ostin kirjan kirpparilta jo aikaa sitten ja olen sitä moneen kertaan selannut ja aina kuitenkin laittanut takaisin hyllyyn. Nyt kuitenkin kovetin itseni ja vaikka alkuun teki pahaa repiä sivuja, oli minulla lopulta oikein hauskaa miettiessäni, mistä aihealueesta kenellekin laitan. Jos saajat katsovat korttinsa tarkkaan, löytävät he tietoa mm. Intiasta, ranskan kieliopista, piirustusvälineistä ja kirkkohistoriasta.


Toisiin kortteihin käytin lähinnä tusseja, joilla piirtelin joulukuusia. Osaan käytin kirjansivuja, osaan modernimpaa kohokuvioista askartelupaperia.


Jos oikein tarkkaan katsoo, niin huomaa, että kuusen nauhakoristeet ovat hyvänjouluntoivotuksia.

1 kommentti:

  1. Mahtavia ! :) tästä inspiraatio ensi jouluun ;) Kiitos. On muutenkin mahtava blogi ! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...