keskiviikko 4. joulukuuta 2013

4. joulukuuta

Jatka sukkaa A neulomalla 4 kerrosta käsilaukkusi/reppusi värisellä langalla.


Neulistin suosikkilaukku on matkoilta ostettu mukanahkainen, punainen laukku. Se on ollut niin ahkerassa käytössä, että mukanahkapäällyste on repeillyt, irtoillut ja rapissut sen verran pahasti, että olisi korkea aika vaihtaa laukkua.

P.S. Huomaattehan muuten, että raitoja ei tosiaan neulota sukkiin vuorotellen vaan (ensimmäistä jä viimeistä lukuunottamatta) kaksi peräkkäin samaan sukkaan. Siis toisen ja kolmannen päivän raita sukkaan B, neljännen ja viidennen päivän raita sukkaan A jne. Näin sukista saadaan samanmittaiset. Neulontailoa!

12 kommenttia:

 1. Tää on kyllä ihan paras joulukalenteri ikinä! Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, pitkästä aikaa mulla on mieleinen joulukalenteri, lapset saavat ihan rauhassa aukoa omia kalentereitaan kun äiti keskittyy omaansa :D

  Harmaa raita ilmestyi sukkaan aamusella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä jokaisella oma joulukalenteri olla. :)

   Poista
 3. Tämä on toden totta ehdottomasti koukuttavin joulukalenteri, mihin olen törmännyt. Tuskin maltan odottaa lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kalenterin tekijöilläkin vaikeuksia malttaa aina seuraavaan päivään asti. :D

   Poista
 4. Näin linkin fb:ssä, meinasin etten osallistu, koska kuka-ymmärtää-mitään-kärki-edellä-ohjeita ja kun-ei-mulla-ole-sellaisia-lankojakaan mutta sitten kun eilen hajosi taas yksi villasukka jalassa niin kaivoin nallejämät kaapista, löysin 9 samanlaista puikkoa (eli just riittävästi!) ja Ullasta juuri Nallelle sovitetun kärkisukkaohjeen. Hauska idea tämä, ja innostaa vaikka mulla ei järin paljon erilaisia sukaksi sopivia lankoja olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukkiahan ei voi koskaan ihmisellä olla liikaa. Kiva, että lähdit rohkeasti mukaan. Kärkialoitus on monille semmoinen peikko, mutta ei se loppujen lopuksi ole vaikeaa, kun kerran alkaa vaan opetella. :)

   Poista
 5. Onko Ravelryssä omaa ryhmää tälle KALille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KAListeluja löytyy ainakin Lankalaatikko- ja Mummot lumessa -ryhmistä.

   Poista
 6. Nyt on tämän päivän raita tehty :) Blogiini päivitin vähän tilanetta ja kuvia sukista. Tämä on paras joulukalenteri :)

  VastaaPoista
 7. Tää on kyllä tosi kiva joulukalenteri! :) Ei millään malttais odottaa aina seuraavaa päivää. Tän päivän kohdalla jouduin vähän luovimaan, mutta ei ole ylitsepääsemättömiä ongelmia vielä ollut värien kanssa. :) (Ja yhden värin jouduin ottamaan ihan korkkaamattomasta langasta.)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...