keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Puuteria

Puuteripilvi, hattarahöttö. Värien saralla tuorein villitykseni on epävärit. Tämmöiset haalean vaaleat, joita on hankala edes erottaa toisistaan. Juuri nyt ne ovat kauneinta, mitä tiedän.


Mitä: Color affection / Veera Välimäki
Miten: Pyöröpuikko 4.5 mm
Mistä: Madelinetosh Merino Light, 165 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/color-affection-2

Olen haaveillut pienen ikuisuuden, jotta joskus vielä repäisen. Neulon puuterisen huivin. Enkä mistä tahansa, vaan silkkisesti kiiltävistä Tosheista. Ja sitten yhtenä kauniina neuleiltana mietin, että mitäs mä tässä odottelen. Toteuttamaan vaan. Mahdottoman pitkään pähkäilin värejä. Niiden piti olla täydelliset. Sopivasti keskenään hankala erottaa ja yleisilme ei saanut jäädä kylmäksi. Nämä värit olivat nyt Paper, Calligraphy ja Antique lace.Neuloin Color Affectionin nyt toista kertaa. Ensimmäinen löytyy täältä. Tällä kertaa muistin heti alusta asti ottaa käyttöön ylimääräisen langankierron reunasilmukoiden välissä, joka sitten pudotetaan pois nurjalla kerrroksella. Hyvin toimi, nyt ei ollut ongelmia yläreunan kiristämisen kanssa.


Huivista tuli valtaisa. Ei kovinkaan korkea, mutta hurjan leveä. Sen saa ihanasti kieputeltua kaulan ympäri kolmesti. Ei niin, että kauniita raidoituksia sitten enää erottaisi, mutta mahtavan muhkealta ja pehmolta huivi tuntuu kaulalla.


Suurkiitos Tiinalle kuvista. Vaikka en mä arvannut kuvausapua pyytäessäni, että mut komennetaan kahvilan pöydälle istumaan. :D

Neulisti

23 kommenttia:

 1. Ehdottoman kiva on! Millonhan sitä sais itsekin aikaiseksi kokeilla tuota mallia? Ja kahvilan pöydällä istuminenkin on ihan normipäivähommaa. Varsinkin jos se takaa parempia kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eihän siinä muuten mitään, mutta hieman nolotti tarjoilijoiden kulkiessa siitä ohi. :D

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja kaunis huivi :) ah, epävärit. Mulla on pastelli-innostus meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hauska, miten tietyt värivillitykset tuntuu olevan monien bloggaajien suosiossa aina yhtä aikaa. :)

   Poista
 3. Hahaa, sitä ei koskaan tiedä mihin joutuu Tiinan kuvattavana... Kaunoinen huivi, hyvin aikuismainen ja kypsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin näin vanhoilla päivillä ruveta kypsäksi, sivistyneeksi ja kylttyrelliksi. ;D

   Poista
 4. Aivan ihana!!!!!! Epävärit nousi nyt mullekin suosikkien listalle.

  VastaaPoista
 5. Onpas se kaunis ja herkkä. :) Vaikka raidat eivät erotu selvästi, väreistä tulee kuitenkin kivan elävä pinta. Tykkää. :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis työ! Tuo huivi on do it-listalla ja langatkin valmiina. Odotan vielä sitä tunnetta, että aloitetaan!

  VastaaPoista
 7. (Viime vuoden puolelta saakka teitä seurailleena nyt uskaltaudun ensimmäistä kertaa kommentoimaan.) Onpas kauniit sävyt, ja kauniisti pukevat sinua :)
  - Ritutiina

  VastaaPoista
 8. On se niin somasen rinsessainen, ah!
  Ja siis kantakahvilassahan voi tehdä ihan mitä huvittaa, häpeilemättä!

  VastaaPoista
 9. Ihanan herkät värit ja kauniit kuvat! Tässähän melkein haluaa unohtaa edellisen Color Affection-taistelun aiheuttamat traumat, jospa seuraava sujuisi minultakin ihan helposti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reunasilmukoiden kanssa saa kyllä olla tarkka, että tekee varmasti tarpeeksi lötköinä. Mutta kunhan sen muistaa, neulomisen pitäisi olla nautinto (paitsi tietty, jos sattuu semmoinen sekundavyyhti kuin sulle).

   Poista
 10. Upea huivi, suorastaan herkullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se kyllä sen näköinen, että melkein tekee mieli syödä. :D

   Poista
 11. Tarkentaisitko vähän tuota langankiertoa reunasilmukoiden välissä, missä välissä se kannattaa tehdä, heti reunasilmukan jälkeenkö?. Siis työn oikealla puolella? Neuloin tuon huivin viime talvena, mutta kireä reuna häiritsee niin, että työ menee purkuun. Suunnittelin jo jotain muuta mallia, mutta jos ratkaisu kireään reunaan on tuossa langankierrossa, niin teen saman uudelleen, koska tykkään kovasti mallista. Blogissasi on aivan ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin työn oikealla puolen heti ekan reunasilmukan jälkeen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...