lauantai 13. joulukuuta 2014

13.12.Jatka sukkaa A neulomalla 13 kerrosta. Tämän päivän väri saadaan siten, että heittelet Sudenpentujen arvonimigeneraattoriin värejä ja valitset sen värin, jota käyttämällä saatu arvonimi parhaiten kuvastaa sinua.

Ilmeisesti uuden sirkusharrastuksensa ansiosta Vyyhti ansaitsi arvonimen Rauhoittavan Uskollinen Sudenpentu ja Kieltämättä Epäröimätön Akrobaatti, joten päivän väriksi valikoitui ruskea.

================================================================

Continue sock A by knitting 13 rounds. Today's color is picked using reverse acronym generator. Choose positive for the word category. Then start feeding the generator with colours. Choose the colour you feel gives the reverse acronym that best describes you.

Vyyhti did this using a Finnish version. Perhaps because she has been taking circus classes lately she was given the title of Calmingly Loyal Brownie and Undeniably Unhesitating Acrobat (the Finnish reverse acronym creator might have been a more humorous version...), giving her the colour brown.

8 kommenttia:

 1. Minen saa tuota linkkiä toimimaan. .enkä saa tuoltakaan sivun kautta auki.
  Piti kysyä, että vinkkaatteko päivän luukun kohdalla millon tehdään se kantapää apulangalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantapään apulanka pitää neuloa mukaan, kun sukan pituus on 6.75cm vähemmän kuin haluttu jalkapohjan pituus. Tämä tietysti riippuu siitä, minkä kokoinen jalka itsellä on. Me kyllä muistutetaan tästä siinä kohtaa, kun se meidän sukissa on ajankohtainen, mutta se voi pienempien jalkojen kanssa olla ajankohtainen jo aiemmin.

   Poista
 2. Linkki toimii, mutta Aku Ankan sivulla ei ole mitään generaattoria linkin avaamassa kohdassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupia -> puuhat -> generaattori löytyy itseltäni tuolta.

   Poista
  2. Mulla ei kännykällä suostunu aukasemaan mutta pöytäkoneella kyllä. Vihreellä mentiin tänään.

   Poista
 3. Täällä auttoi, kun vaihdoin konetta. Vanhan tabletin lihakset eivät riittäneet, mutta pöytäkone toimi. Sitten tulikin sellaisia titteleitä, ettei ole väriä - koko nimeni kun on täynnä koota (muttei Jtä eikä Vtä, niin ei pääse oikomaan edes kirjavalla tai kirkkaalla). Täytyy valita varmaankin kasken väri - lienee savun harmaa tai hiilen musta tai liekkien oranssi...

  VastaaPoista
 4. Sinistä pukkaa: Savolainen Iskunvaimenninkauppias Nokkela Idealisti ja Nerokkaan etevä Nuudelinsyöjä. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...