sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Pisaroita

Hitaasti hyvä tulee. Sain vihdoin valmiiksi huivin, jonka aloitin vuosi sitten helmikuun startiittiviikolla.Mitä: Dew drops shawl / Bex Hopkins
Miten: Pyöröpuikko 3.0 mm
Mistä: DyeForWool Fine Lace, 43 g

Viime vuonna juuri ennen startiittiviikkoa ihastuin ikihyviksi täällä bongaamani huiviin. Sellainen piti pistää puikoille välittömästi. Ja niin teinkin. Sääli vaan, että sen jälkeen piteli hiljaista melkoisen pitkään. Vaan tuleehan sitä lopulta valmista, kun palaa asiaan tosissaan.Tiedän, että ainakin eräs ihana huivisuunnittelija näkee maailman pitsikaavioina, mutta minulla ei sellaista supervoimaa ole. En ymmärrä yhtään, miten toisilla riittää näkemystä siihen, että kun tällaisen kaavion kirjoitan, niin siitä tulee hienoa pitsiä ulos. Enkä myöskään ymmärrä, miten joku on ollut niin nerokas, että on kehitellyt tämän huivin pallokaavion. Nehän suorastaan roikkuvat ilmassa tyhjän päällä! Hurjaa. Ja hurjan hienoa. Upea huivi tuli.


Ohjeen pienimmän koon mukaan tehdystä huivista näytti tulevan kovin pieni, joten tein tähän omaani yhdet ylimääräiset 4. ja 5. kaavion toistot. Ja lopputuloksena on ihanan valtava hartiahuivi. Lankaa meni silti häthätää puoli kerää.


Muistinko jo kertoa, että tästä tuli mielestäni upea. Upea. Jee.

Neulisti

14 kommenttia:

 1. Ooh, ihana! Mulla on ollut tämä huivi jonossa vaikka kuinka kauan, pitäis saada oma myös.

  VastaaPoista
 2. Todellakin upea! Näin ohuesta langasta tehtynä nuo pallothan suorastaan lehahtavat lentoon!

  VastaaPoista
 3. Upea!!
  Yritin joskus saada aikaiseksi huiviin tuollaista kuviota, siis ilman ohjetta, itse suunnittelemalla, mutta eihän siitä mitään tullut, onneksi joku on näköjään suunnitellut jo tällaisen huivin, taitaakin olla aika laittaa huivi puikoille ;)

  VastaaPoista
 4. Eikä vain upea, vaan myös suloinen, herkkä, viehättävä ja ihana. Ja kaunis.

  VastaaPoista
 5. Voi ei miten nätti! Mä oon alottanu tän huivin jo pariin otteeseen mut aina jääny kesken, hups ja purettu. Jos vaikka nyt alottais ja sais valmiiks ennen joulua ;)

  VastaaPoista
 6. Mielettömän kaunis! Itsellä ei varmaan riittäisi hermo ohjeen seuraamiseen :D

  VastaaPoista
 7. Suorastaan epätodellisen ja eteerisen kaunis!

  VastaaPoista
 8. Siitä tuli kyllä huikaisevan kaunis! Ja arska paistaa kuvissa niin kauniisti.

  VastaaPoista
 9. Ihana huivinhönkäys. :) Jonoon meni. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...