maanantai 28. lokakuuta 2019

Hehku-KAL

Uudessa Taito-lehden joulunumerossa ilmestyneestä Hehku-mekosta on kyselty KAListelua ja tokihan sellainen järjestyy!

hehkuKAL.jpg

Yhteisneulonta alkaa N-Y-T ja päättyy 31.01.2020. Mukaan saa ehdottomasti hypätä, vaikka olisitkin ehtinyt pistää Hehkun jo puikoille. Osallistua voi postaamalla kuvia instaan tunnisteella #hehkukal ja jutustelemalla aiheesta Ravelry-ryhmässäni.

⁠KAListelun aikana valmistuneet ja Ravelryyn tai instaan #hehkukal -tagilla postatut Hehku-mekot osallistuvat arvontaan, johon TAITO-lehti lahjoittaa palkinnoksi puolikkaan vuosikerran ja Tukuwool 50€ lahjakortin. Lisäksi arvon kaikkien osallistuneiden (ei siis vain valmiiksi ehtineiden) kesken neljä Where We Once Knitted -pinssiä. Teroita siis puikkosi ja hyppää mukaan hauskanpitoon!

Sama vielä pikakelauksena:
  • Hehku-KAListelu, eli yhteisneulonta 28.10.2019-31.01.2020
  • Höpistä voi täällä ja lisäksi postata instaan #hehkukal -tunnisteella
Palkinnot:
  1. TAITO-lehden puolikas vuosikerta (= 3 lehteä) arvotaan 31.01.2020 mennessä valmistuneiden mekkojen kesken.
  2. Tukuwoolilta 50€ lahjakortti, arvotaan 31.01.2020 mennessä valmistuneiden mekkojen kesken.
  3. Neljä Where We Once Knitted -pinssiä arvotaan kaikkien Ravelry-ketjuun postattujen projektikuvien ja instagramin puolella #hehkukal -tunnisteella postattujen kuvien kesken.
hehkuKAL2.jpg

Ohje on suunniteltu Tukuwool Sock -langalle, jossa on upeita väriyhdistelmiä mekkoa ajatellen, mutta sen voi neuloa mistä vain sport-vahvuisesta langasta. KAListeluun voi lähteä mukaan myös neulomalla Hehkusta pusero/tunika-mittaisen mekon sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...