sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Kietoudu palmikoihin

Vaikka suurimman osan ajasta nautin suuresti haasteista neulomisessa ja nykyisin pidän kaikkein eniten käsittelemättömän villan tunnusta iholla, toisinaan sitä kuitenkin halajaa jotain ihan yksinkertaista vanhasta kunnon merinosta. Niin kävi tämän puseron kanssa.


Mitä: Intertwined (Rav-linkki) / Oma ohje
Miten: Pyöröpuikot 3.5 ja 3.75 mm
Mistä: WalkCollection Merino Sport, 315 g

Intertwined-pusero sai nimensä hartioilta hihansuihin risteilevistä palmikoista. Ne on hauskasti neulottu ainaoikeana.Pusero on rennon laatikkomainen. Siinä on pitkät hihat, eikä lainkaan vyötärömuotoiluja. 


Palmikot pääsevät loistamaan kunniapaikalla, kun puseroa käytetään nurja puoli päällä päin. Vaan ei huolta! Kaikki suljettuna neuleena neulottavat osat neulotaan puseron sisäpuolella, jossa tarjolla on vain loputtomia oikeita silmukoita.Puseron neulominen alkaa hartiapalmikoista. Niiden reunoista poimitaan silmukat taka- ja etukappaleita varten, jotka neulotaan tasona aina kainaloille asti ja sitten loput puserosta neulotaan suljettuna neuleena.Oma suosikkijuttuni puserossa on se, miten hihat ja vartalo neulotaan eri suuntiin (kuten aina), mutta hartialta alas valuvat palmikot jatkuvat hihoihin kauniin saumattomasti.


Ohje löytyy tuttuun tapaan vaikka mistä: Ravelrysta, PayHipistä, Lovecraftsista ja verkkokaupasta. Ja mikä parasta, on kevätalen aika! Niinpä juuri nyt kaikissa puodeissa (paitsi Lovecraftsissa) saat koodilla SPRING2021 25% alennusta tästä uudesta sekä kaikista muistakin itse julkaisemistani ohjeista. Koodi on voimassa seuraavat kaksi viikkoa aina sunnuntaihin 09.05.2021 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...