keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Terälehtiä

Jep, tiedetään, taas uusi kirjoneulekaarroke. Mutta kuulkaa, kun se on niin sievä!


Mitä: Gladiolus / Oma ohje
Miten: Pyöröpuikot 3.75 mm
Mistä: John Arbon Textiles Alpaca Supreme

Jonkin aikaa sitten sain viestiä John Arbon Textilesilta, josko olisin kiinnostunut suunnittelemaan neuleohjeen heidän uudelle sport-vahvuiselle alpakka-merino-silkkilangalleen. Ja kuten näkyy, tokihan minua kiinnosti! Lankapohjassa oli tarjolla upeat värit ja inspiroiduin välittömästi suunnittelemaan langasta kolmivärisen kirjoneulepuseron, jossa taustaväri vaihtuu kaarrokkeen reunassa.


Gladiolus sai nimensä kukkalajikkeelta sillä kaarroketta koristavat suloiset pienet terälehdet. Pusero alkaa kahdella kontrastivärillä ja taustaväri vaihtuu pääväriin kaarrokkeen alareunassa. Parasta on, ettei tämän näyttävän efektin saavuttamiseksi tarvitse neuloa yhtään kolmiväristä kerrosta. Vaikka paita on näyttävä, neulominen on siis leppoisaa.


Rakastan yhdistää tavalliseen kirjoneuleeseen kirjoneulejoustinta. Se antaa puserolle aina niin viimeistellyn siistin ilmeen. Puseron hihansuissa on vielä yhdet kukkakuviot ennen joustinta. Kuten aina, tämäkin pusero neulotaan saumattomasti ylhäältä alas. Pääset siis heti parhaan osuuden, eli kirjoneuleen, kimppuun.


Gladiolus-puserossa on suora helma ilman vyötärömuotoiluja, mutta mukana on ohjeet rintalaskoksen tekemiseen ja suosittelen sitä, mikäli omaa yhtään runsaamman poven. Rintalaskoksen muotoilu huolehtii siitä, ettei puseron helma nouse edessä ylemmäs kuin takana.


Koodilla FLWRS saa 14.11. asti 15% alennusta tästä ohjeesta. Alekoodi toimii annajohannadesigns.com-kaupassa, Ravelryssa ja PayHipissä.


Eikä siinä vielä kaikki, sillä John Arbonin väki on luvannut tarjota verkkokaupassa Alpaca Supreme-langasta 10% alennuksen koodilla GLADIOLUS 13.11. asti.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...