keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulupaketteja

Joululahjojen teko meni minun osaltani vähän pieleen marraskuun lopussa, kun sain ainakin oikeaan, mahdollisesti vasempaankin käteen tulehduksen. Ilmeiseisesti ne rasittuivat liiallisesta töiden, neulomisen ja soittamisen yhdistelmästä, sillä ovat olleet kuukauden päivät kipeänä. Jotta olisin selvinnyt töistä, jouduin lepuuttamaan käsiäni vapaa-ajalla mahdollisimman paljon eli en voinut neuloa juuri ollenkaan. Voitte kuvitella vierotusoireitani! Miten sitä muka jaksaa istua telkkarin ääressä, jos ei käsille saa mitään tekemistä? Tietokoneellakaan en oikein ole jaksanut olla, kun olen selvinnyt kahdeksan tunnin työpäivän näiden käsien kanssa, joten olen ollut todella ulkona tästä blogimaailmasta viime viikot. Toivottavasti joululoma parantaisi ja pääsisin taas ensi vuonna työn touhuun.

Ihan toimettomana en sentään ole malttanut olla, mutta laittelen aikaansaannoksistani kuvia sitten joulun jälkeen. Paketeista uskaltanee kuitenkin laittaa kuvia, joten tässä pari suuritöisintä.


Neulistin ja hänen miehensä lahjan käärimme siippani kanssa lankakerään. Siinä on vähän puhdetta jouluksi, kun tuon käärii auki... Mutta toivottavasti on sen arvoista! Kuva on valitettavasti ylivalottunut, mutta en onnistunut senhetkisissä valaistusoloissa saamaan parempaa. Käsityömuseosta ostettu keraaminen kyyhkynen ja askartelemani pakettikortti eivät siis pääse oikein oikeuksiinsa.


Teekupeilta ylijääneistä pahvilaatikoista väsäsin pakkaukset aiemmin askartelemilleni sytykeruusuille. Maalasin laatikot muutaman kerran valkoisella akryylimaalilla, jotta sain riittävän peittävän pinnan. Olin alunperin ajatellut ruiskumaalia, mutta siveltimellä maalaaminen vei kuitenkin siisteydellään voiton ja ihan kiva pinta tuli silti. Noihin mahtuu täydellisesti kahdeksan ruusua silkkipaperin kanssa sen verran tiiviisti, että uskaltauduin jopa lähettämään yhden postitse.

Vyyhti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...