lauantai 17. joulukuuta 2011

Peruspipo

Hirmuinen kiire viimeisten lahjojen kanssa! Tänään valmistui onneksi isälle peruspipo, joka on kuitenkin juuri tarpeeksi ei-peruspipo. Ohje on peräisin Dropsilta. 


Mitä: Pipo / Drops
Miten: Neulonta tasona
Mistä: Drops Karisma 50 g + Drops Merino Extra Fine 25 g

Pipo neulottiin hauskasti poikittain ja pipon alareunan kaksi ensimmäistä silmukkaa neulottiin aina kaksinkertaisella langalla. Kuljettelin noita värejä aina kahden raidan verran mukana, niin alareunan väri vaihtui mukavasti asteittain. Ei välttämättä näy kuvista kovin hyvin, kun kännykän kameran laatu on hyvin rajallinen.


Lankana käytin ohjeen mukaan Karismaa, mutta tuo tumman harmaa on Merino Extra Finea, sillä Karismasta oli kyseinen väri loppu. Lankaa kului n. 25 g/väri ja aikaa eilinen ilta ja tämä päivä. Sitten vielä samoista langoista kaulahuivi ja viimeisenä yksi pari sukkia. Odotan jo, että joulun jälkeen pääsen omien neulosten kimppuun! :)

Neulisti

5 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköinen pipo. En oo tuohon malliin aikasemmin törmännytkään.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Oon itse katellut tuota pipoa tosi pitkään. Nyt kun sitten tein sen isälle, niin alkoi itse tehdä mieli samanlaista ja mieskin tuli ja yritti viedä sen.

  VastaaPoista
 3. Kiva pipo! Mietin ensin, miten nuo kierroksen alkusilmukat saa neulottua kaksinkertaisella langalla, mutta se selvisikin tuosta ohjeesta, ihan kätevää.

  VastaaPoista
 4. Hauska pipomalli tämä, pitääpä laittaa muistiin :) On varmasti mukavan pehmoinen päässä, kun on ainaoikeaa :)

  Hyvää alkanutta vuotta teidänkin blogiinne!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Lotte ja Miima! Todella mukavan tuntuinen pipo päässä. Ei siitä malta luopua, kun kerran sovittaa. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...