tiistai 1. tammikuuta 2013

Summa summarum 2012

Ryhdyimme ensimmäisenä kokonaisena blogivuonna heti fiksuiksi tytöiksi ja teimme erillisen sivun tänä vuonna valmistuneille tuotoksille. Sieltäpä on nyt helposti nähtävissä kaikki neuleet ja laskettavissa hieman tilastotietoja.

Vuonna 2012 kulutimme lankaa yhteensä 13,029 kg lankaa. Tästä 2,582 kg oli matonkudetta ja fanttilankaa, jos niitä ei vaikka jonkun mielestä kuulu laskea mukaan. Neulistin osuus langankulutuksesta oli 11,320 kg. Vyyhti kulutti vuodessa lankaa 1,709 kg ja sen lisäksi rakkaudella ensin kasvatti vatsassaan ja sitten toi maailmaan 3500 grammaa Nöttöstä.

Siitä ei sitten puhutakaan mitään, paljonko lankaa kannettiin vuoden aikana kaupoista kotiin... Ainakin tältä reissulta sitä löytyi runsain mitoin.Onneksi jaoimme lankaa myös muille: pidimme kuluneen vuoden aikana kolme arvontaa.


Vuonna 2012 meiltä valmistui 14 sukat, 9 huivia, 10 neulepaitaa/takkia, 21 vauvan/lapsenvaatetta ja vaikka mitä muuta. Vuoden suosituimpia lankoja näyttävät olleen Zeldan värjäykset, joita Neulisti hyödynsi kaikkiaan 8 projektissa.


Neulomisen lisäksi Vyyhti tutustui sapluunoihin ja kangasväreihin. Neulisti kunnosti mummonmummonsa rukin ja opetteli kehräämään sillä sekä värttinällä. Neulisti myös teki tuttavuutta kansalaisopiston kurssilla kangaspuiden kanssa. Ompelukone ei ollut tämän vuoden juttu, vaikka Vyyhti ehti muutaman ompeluksen surauttaa. Niistä kenties lisää myöhemmin.


Hassuna faktana viime vuodelta vielä kerrottakoon, että jostain syystä projektit tuntuivat syövän aika tarkalleen 220 g lankaa. Näin oli ainakin 7-8 neuleen kohdalla. Joku kosminen lankatasapaino kenties?

Loppuun vielä tiedote: 

Ilahduimme suunnattomasti kaikista kahdesta osanottajasta, jotka metsästivät kalenteriluukkujamme pitkin Jyväskylän maita ja mantuja. Voittajan onnistui löytää yhteensä 8 neulegraffitia. Lahjakortti laitetaan mitä pikimmiten eteenpäin.

Lisäksi vähintään yhden luukun bongaamalla sai osallistua miniväiskin arvontaan. Tämä palkinto napsahti  milosiinille.

Nyt pirteinä uuden neulevuoden kimppuun.

Vyyhti ja Neulisti

4 kommenttia:

  1. Näitä on ilo katsoa ja puuhianne ilo seurata.
    Tuokoon uusi vuosi paljon inspiraatioita ja
    olkoon se Onnea Täynnä!

    VastaaPoista
  2. Ihana summa summarum:) Oikein upeaa uutta vuotta teille molemmille:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...