perjantai 8. maaliskuuta 2013

Lipan alla

Isäni pyysi minua tekemään kadonneen lippalakkinsa tilalle uuden. Sopivaa mallia etsiessä koluttiin läpi Ravelrya ja lopulta Dropsin valikoimista löytyi malli, jonka isä kelpuutti: "muuten tuollainen, mutta musta".

Mitä: Lippalakki / Dropsin ohje vähän muokattuna
Miten: Sukkapuikot 6 mm (ei 8 mm, niin kuin ohjeen alussa muuten väitetään)
Mistä: Drops Eskimo, 150 g

Koska malli oli naisten, tein myssystä vähän neuvottua isomman, että se varmasti jäisi roikkumaan toivotulla tavalla. Lankaa en kuitenkaan ollut tajunnut ostaa neljättä kerää, joten sain jo vähän jännätä, mahtaisiko se riittää. Riitti kyllä muuten, mutta koristeraidat jäivät pois. Onneksi isä sanoi, ettei niitä halua, joten ei tarvinnut parin raidan takia käydä hakemassa lisää lankaa ja isä sai myssynsä sopivasti syntymäpäiväkseen.

Käykö teillä muilla niin, että neule yhdistyy johonkin tv-ohjelmaan tai paikkaan tms., jota olette katselleet työtä tehdessänne? Tämä on Siilin eleganssi -myssy (oli muuten hieno elokuva, suosittelen!), mutta minulta löytyy myös mm. Hyde Park -pipo ja Mixed Methods Workshop -paita.

Vyyhti

1 kommentti:

  1. Hieno lätsä! Mulla on vaihteleva määrä eri nörttineuleita, joiden kanssa olen katsonut laadukkaita sci-fi - ja fantasiasarjoja :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...