sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Puuhakirjailua

Vyyhti täällä taas hei! Kyllä sitä minäkin vielä tänne kirjoittelen, vaikka nyt pidempi tauko onkin ollut. Tässä on valmistunut useampiakin pieniä töitä, mutta ei ole oikein ollut tilaisuutta kuvata ja kirjoittaa niistä. 


Tässä nyt kuitenkin yksi projekti, joka ei varsinaisesti ole käsityö, mutta jonka parissa tuli pari viikkoa puuhasteltua melko tiiviisti. Pikkusiskoni täytti 11 vuotta ja innostuin tekemään hänelle lahjaksi puuhakirjan.


Kirjasta löytyy sata tehtävää ja aihepiirejä laidasta laitaan. Moni tehtävä on räätälöity nimenomaan siskon kiinnostuksenkohteita ajatellen.


Tehtävissä on kirjoitus- ja piirustustehtäviä, kynällä ja paperilla pelattavia pelejä, valokuvausta, leipomista, askartelua, salakirjoitusta, perheeseen ja ystäviin liittyviä tehtäviä ja vaikka mitä muuta mitä nyt satuin keksimään.Yksi tehtävistä oli kirjan kansien koristeleminen, joten niissä ei tässä vaiheessa ole mitään esiteltävää.Lähes kaikki tehtävät ovat sellaisia, että niistä jää jokin jälki kirjaan; jos ei muuta, niin valokuva tai irti leikattu sivun palanen.


Täytyy myöntää, että välillä oli vähän vaikea tietää, mikä olisi sopiva vaikeustaso 11-vuotiaalle. Toivottavasti tästä kuitenkin riittää sopivasti haastetta ja kivaa puuhaa.


Ainakin sisko selaili kirjaa sen verran kiinnostuneen oloisena, että uskoisin lahjan osuneen kohdalleen. Saas nähdä, tuleeko kaikki tehtävät tehtyä.


Kirjan kaveriksi ostin pipon, josta saikin oivan kääreen lahjalle. Kun vielä naruksi löytyi eräästä neuleprojektista jäänyttä paksua puuvillalankaa, ei tämän lahjan paketointiin tarvinnut tuhlata rahaa tai luonnonvaroja.

Mukavaa maaliskuuta!

Vyyhti

4 kommenttia:

  1. Vautsi mikä lahja! En ikinä keksisi sataa tehtävää saati jaksaisi toteuttaa mitään kirjaa, että pointsit vaan sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Upea lahja! Mieletön työ ja vaiva; tehty siis rakkaudella.

    VastaaPoista
  3. Ihana lahjaidea, aivan mahtava!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...