tiistai 18. helmikuuta 2014

Uusia kujeita

Jos sitä kerran on löydetty hyvä malli, niin mitäpä tuota vaihtamaan. Neulistin jalanjäljissä tein ystävälleni väitöslahjaksi kämmekkäät.


Mitä: Kujeillen / Tiina Kuu
Miten: Pyöröpuikot 3 mm
Mistä: BC Garn Silkbloom Fino, n. 30 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/kujeillen-2


Lanka on ihanaa ja kämmekkäät kertakaikkisen kivat muuten, mutta voi tuska noita 7 yhteen -nyppysiä! Oli pakko ottaa ohuet apupuikot, että oli mitään toivoa saada niitä neulottua. Kuulemma noihin olisi joku helpotuskikka olemassa, mutta enhän minä tajunnut sellaista etsiä ennen kuin oli liian myöhäistä. Jos vielä joskus tämän pariin päädyn, niin ehdottomasti pistän kokeiluun.

Uusia kujeita on huhtikuussa tiedossa myös ihkaensimmäisen neuleretriitin (ja viikonlopun mittaisen oman loman) muodossa. Kierot puikot, täältä tullaan!

Kujeillen,
Vyyhti

11 kommenttia:

 1. Joo, siellä Kujeillen-ohjesivulla Ravelryssa on vinkki siihen, miten nypyt saa neulottua erinomaisen helposti. On siihen muitakin keinoja, mutta tuossa ohjesivullakin olevassa systeemissä ei tarvita mitään ylimääräisiä apuvälineitä. Enkös ookin possu, kun en nyt sitä vinkkiä tähän tietenkään kirjoita, khihi :-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois ehkä lukea niitä ohjeita vähän huolellisemmin...

   Poista
 2. Kauniit! Minä en ole tuota mallia vielä uskaltautunut kokeilemaan, kun kammoan noita nyppyjä. Olen kokeillut jos jonkinlaista vinkkiä ja helpotusta, mutta nypyt on aina vaan yhtä hankalia neulottavia. Pitänee käydä vielä kurkkaamassa tuo Kujeillen-ohjesivun vinkki... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne kyllä kivoja ole, mutta muuten oli niin mukava malli, että ties vaikka joskus vielä tekisin toisetkin. Vinkki ainakin näytti siltä, että voisi helpottaa hommaa. Rohkeasti vain!

   Poista
 3. Oon ihan rakastunut noihin Tiina Kuun malleihin! Nämä on kyllä kauniit. Virkkuukoukulla mukamas Pitäis saada helposti nypyt hoidettua mut eipä sekään ihan helpoimmasta päästä ole..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Tiinalla on vaikka mitä ihania malleja, joten ei varmasti jää viimeiseksi kokeiluksi nämä kämmekkäät. Se Ravelry-ohjesivun vinkki vaikutti hyvältä, mutta en tosiaan ole vielä kokeillut.

   Poista
 4. Hyvin kauniit ja seesteiset. Ja oi mikä kuva, taidan mennä heti keittämään teetä itsellenikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja erityiskiitos kuvien kehumisesta. Ne on nimittäin otettu kännykkäkameralla pimeässä kahvilassa... :D

   Poista
 5. Tosi kauniit. Mullakin on nää vielä tekemättä vaikka on monta kertaa pitänyt tehdä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...