maanantai 21. huhtikuuta 2014

Ilosofiaa

Harakan laulujen Minna antoi meille mieltä lämmittävän tunnustuksen, kiitos!

Tunnustus on lähtöisin Ilosofiaa-blogista (miten hurmaava nimi!)


Ilosofiaa was here tunnustuksen idea lähti siitä, kun törmään silloin tällöin blogeihin joissa tuntuu heti kotoisalta. Se voi olla blogin ulkoasu, ihanat käsityöt, kauniit kuvat tai se tunnelma tai ensivaikutelma jonka blogista saa, kun sinne ensimmäisen kerran astuu sisään. Ihan kun kotiin tulisi. Tuntuuko tutulta?

Tämä tunnustus lähtee siis kiertämään blogimaailmaa ja antamaan tunnustusta niille kaikille ihanille ja kotoisille blogeille.

Ilosofiaa was here tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia.

1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.

 Me haluamme antaa tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille:

Sormustin – Annin edellinen blogi Purnauskis oli ihkaensimmäinen käsityöblogi, johon Vyyhti törmäsi ja jäi heti koukkuun. Sormustimesta löytää hengästyttävän usein uusia tekniikoita ja ideoita, usein vieläpä ohjeiden kera. Täällä on kunniassa kierrätys, korjaaminen ja vanhan hyödyntäminen. Tee-se-itse ja tee-se-yhdessä.

Valaan villapaita - Rouva Valaan blogi on täynnään lämpöisiä neuleita. Kaikki sinisiä ja harmaita, joskus ripauksella keltaista. Rouva neuloo, kehrää ja paimentaa dinosauruksia.

Villaviidakko - Kai ihan kaikki Villaviidakon Emman tuntee?! Tämä jos mikä blogi on kotoisan oloinen. Emmalla on ihanan reteän rento ote ja neulomisen lisäksi täällä tapahtuu neulesuunnittelua.

Neulisti & Vyyhti

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...