keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kolmas

Nimittäin kolmas sija! Woot woot!Mitä: Touring bubbles / Karen Buhr
Miten: pyöröpuikko 2.25 mm
Mistä: lanitium ex machina Kimallesukka, 69 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/touring-bubbles

Luurin ja tabletin akut oli ladattu sukulaisten nurkissa, nettiyhteys toimi mökillä moitteettomasti ja mukana oli varmuuden vuoksi kahta eri lankaa ja kahdet puikot. Kellonkin muistin laittaa soimaan. Olin hyvin valmistautunut Tour de Sockin kolmanteen etappiin, kun se alkoi juhannusviikonlopun sunnuntaiaamuna klo 8.


Ja voi mikä helpotus! Edellisen etapin jälkeen todella kaipasin välillä jotain leppoisampaa neulottavaa ja saamani piti. Hiukan palmikoita, vähäsen pitsiä ja kaikki tosi helposti ulkoa opittavissa. Ainoastaan kerran menin mokaamaan, kun turhan innoissani neuloin ensimmäisen sukan kantapäätä. Siinä menetin ainakin puolisen tuntia aikaa.


Minun ei tarvinut huolehtia ruoanlaitosta, ei pakkaamisesta, eikä kotiin ajamisesta. Rauhassa saatoin kisata. Ja tällä kertaa mulla olikin hyvä fiilis siitä, että mahdollisuuksia on vaikka mihin sijoituksiin. Niin liukkaasti liukuivat sukat puikoilta. Sukat valmistuivat lopulta 12h20min ajassa ja tällä saavutettiin kolmas sija kolmannella etapilla. Ihan mahtavaa. En ole ikuna neulonut sukkia noin nopeasti.


Kahden ensimmäisen etapin ajan ihmettelin, miten toiset voivat neuloa niiiiin paljon mua nopeammin ja tulin siihen tulokseen, että neulon sukkia turhan tiukkistellen. Lörpömmällä käsialalla neule tooosi yllättäen kulkee aika paljon helpommin. Ihan tyytyväinen en ole työn jälkeen, mutta sijoituksista tässä nyt kisattiin.


Ohje oli vähän hassu; siinä tarjottiin valtaisaa kantalappua ja sitten kärjen pituudeksi riitti lasten koko. Njääh, tein kärkeen kuviota vähän pidemmälle kuin vaadittiin ja sain aikaan aikuisten sukat.

Kerrankin muuten onnistuin jokseenkin ikuistamaan kuviin langassa välkehtivän blingin. Täytyy kyllä tunnustaa, että ihan moukan tuurilla. Ihan riittävästi oli keskittymistä siinä, että pysyin sukkineni pystyssä tällä tarjottimella tasapainoillessa samalla, kun yritin sohia kaukolaukaisimella kameraa kohti.


Seuraavalla etapilla vuorossa on sitten helmiä. Jesh, niitä on aina mukava pujotella neuleeseen.

Neulisti

17 kommenttia:

 1. No mutta wau! Hieno sijoitus! Sinun neulomisessasihan taitaa olla ihan tekemisen meininkiä ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tässä sai ihan tosissaan taistella sijoituksistaan.

   Poista
 2. Onnea sijoituksesta, todella hieno saavutus!

  VastaaPoista
 3. Siis herttinen sentäs millä vauhdilla neulot näitä sukkia! Upeat jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa yllätin itsenikin vauhdikkuudella. :D

   Poista
 4. Vau mikä saavutus, upeaa! Ja ihanan näköiset sukat :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi! Onnea komossijasta, minä neulon nämä loppuun hitaasti. Möhlin alussa niin typerästi, että mitä tuota ennää kiirehtimmään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sillä sitten hoppua ole, jos ei ihan kärkikahinoihin ehdi. :)

   Poista
 6. Tää kolmas malli on kyllä niin herkullinen! Tekisi mieli neuloa otsekin vaikken kisassa olekaan mukana :) Ja onnea kolmannen sijan johdosta!

  VastaaPoista
 7. Kauniit sukat ja wau - kolmas sija! Onnea!

  VastaaPoista
 8. Wau, onneksi olkoon! Ja kauniitkin niistä tuli :-)

  VastaaPoista
 9. Onnea hienosta sijoituksesta! Kyllä on puikot iskeneet kipinää :-D
  Nämä kuvat ovat tosi kauniita, selvästi kannatti tasapainoilla tarjottimella!

  VastaaPoista
 10. Upea sijoitus! Onneksi olkoon! (Alko tekee mieli suklaata, thanks!) Todella kauniit sukat tuli tältäki kierrokselta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...