perjantai 13. marraskuuta 2015

Messuilla

Kävin tovereiden kera kädentaitomessuilla Tampereella. Jonotettiin mahdottoman pitkään auton kanssa aamusella parkkiin ja illansuussa parkista pois. Käveltiin mahdottoman moneen kertaan messukeskuksen halki. Ostosteltiin mahdoton määrä kankaita ja lankoja. Mahdottoman mainio päivä.


Oli lankaherkkuja muailmalta.


Ja ihanan paljon myös kotimaista tuotantoa. Huokailtua tuli ainakin Ruukin kehräämön ja puodin alpakoiden perään. Niin, ja tiesittekös, että Louhittaren luolalta on tullut uutta lankaa? Merinosilkkiä, jossa on 500 m / 100 g. Ei huano!


Tällä kertaa tuli ostettua ja ihasteltua paljon myös kankaita. Erityisen virkistävä koju oli Langankierrolla, missä myytiin kierrätyskankaita.


Lankakauppa Kerän kojulla oli ehdottomasti messujen kauneimmat kukkaset.


Ja nappasin Teippitarhan pöydästä matkaan vähän joulukorttitarpeita.


Ei pahan näköinen messusaalis. Suosittelen ehdottomasti tulostamaan messuhallien kartat ja merkitsemään valmiiksi ne kojut, joilla tahtoo ehdottomasti käydä. Kaikkea ei mitenkään jaksa ainakaan yhdessä päivässä kiertää ja katsoa huolella läpi. Ja eväitä ei pidä messuilijan unohtaman. Messut ovat tarjolla Tampereen messukeskuksessa vielä lauantain ja sunnuntain ajan.

Tänä vuonna kädentaitomessut tarjosivat bloggaajille ilmaista sisäänpääsyä, mikä oli eri kiva ylläri, kun messuilta tulee kuitenkin aina räpsittyä langankuolauskuvia ja jaettua niitä teidän kaikkien kanssa. Oli myös kiva, kun toisia bloggaajia oli helppo bongailla nimilappujen ansiosta.

Neulisti

4 kommenttia:

 1. Mä bongasin vain yhden muun bloggarin.

  VastaaPoista
 2. Oijoi, mitä herkkuja siellä onkaan! Minä suuntaan messuille huomenna ja oikeesti hyvä vinkki tuo eri kojujen merkitseminen etukäteen :)

  VastaaPoista
 3. Samoin kun Katju, perjantaina en bongannut kuin yhden bloggaajan. Kiva, että lauantaina näitte toisianne enemmän.

  VastaaPoista
 4. Aika mahdotonta. Vähän meinaa kademieli vaivata kun on messupostauksia lukenut. Vähän kuin Putte Possun nimipäivillä: oi jospa oisin saanut olla mukana

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...