lauantai 8. lokakuuta 2011

Joululahjatehdas

Ajattelin tänä vuonna ryhtyä ahkeraksi ja pyrkiä mahdollisuuksien mukaan tekemään kaikki lahjat omin käsin. Appiukon ja anopin tossut on jo hoidettu. Ja nyt valmistui ystävälle liivi/neuletakki. Ohje oli taas Hargreavesin kirjasta ja käytin samaa Andes-lankaa kuin takkiini aiemmin. Liivi ei kenties ole edustavimmillaan sähkönsinisen mallinuken päällä.. ;)


Mitä: Page / Kim Hargreaves
Miten: Neulonta, kaksinkertaisella langalla
Mistä: Drops Andes 200 g

Ostin ensin neljä kerää ja ajattelin, että ne takin jämien lisäksi riittäisivät, mutta ohjeen lanka olikin niin paljon paksumpaa, että päädyin tekemään tämän sitten kaksinkertaisella langalla. Lanka loppui tietenkin kesken, mutta onneksi sain Poppelista vielä varattua värjäyserän viimeiset ja liivistä tuli lopulta oikein hyvä.


Siispä: Liiviin kului Dropsin Andes-lankaa yhteensä 8 kerää ja aikaa meni noin viisi päivää. Joululahjatehdas on siis hyvässä vauhdissa. Myös Vyyhdin lahja oli jo puolessa välissä, kun sain ansioni mukaan: Mitäs  läksin tekemään eri langalla kuin ohjeessa ja tietenkään kokeilematta etukäteen, sopiiko lanka työhön. Väärän kokoinenhan siitä tuli, ja ei kun purkamaan!

Neulisti

3 kommenttia:

  1. Kaunis jakku!

    Kiitos Silver Belle -kommentista! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Liivi on kyllä sen verran ihana ja sopivan kokoinen minullekin, että pitää välillä itseä muistuttaa, että lahjaksi on menossa. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...